UBISTVO MIGRANTA KOD SUBOTICE: Pronađen sa prostrelnom ranom, policija na terenu

R. Š.

03. 11. 2022. u 17:27

INSPEKTORI Policijske uprave u Kikindi i Višeg javnog tužilaštva u Subotici još su na terenu i u okolini Horgoša istražuju tragediju u kojoj je smrtno stradao mlađi migrant, čije je beživotno telo, sa prostrelnom ranom u predelu stomaka, doneto u Prihvatni centar u Subotici.

УБИСТВО МИГРАНТА КОД СУБОТИЦЕ: Пронађен са прострелном раном, полиција на терену

Foto: R. Š.

Telo stradalog migranta doneli su drugi migranti, prema nekim informacijama čak taksijem, ali  nije poznato kako je muškarac izgubio život. Sumnja se da je ubijen, ali nisu poznate okolnosti pod kojima se to dogodilo, kao ni tačno mesto gde se tragedija odigrala. Pretposavlja se da je ubistvo počinjeno u blizini Graničnog prelaza Horgoš, ali Policijska uprava u Kikindi nijedan od tih navoda nije zvanično potvrdila.

- Službenici su još na terenu i rade na utvrđivanju okolnosti – samo nam je rečeno u Policijskoj upravi u Kikindi, u čijoj je nadležnosti područje Horgoša, u opštini Kanjiža.

Nije poznati ni identitet stradalog muškarca kao i zemlja iz koje je došao, jer nisu pronađeni njegovi dokumenti.

Ovo je drugo ubistvo migranata u blizini Subotice od letos. Početkom jula, u naselju Makova sedmica, dogodio se krvavi sukobi dvadesetak Pakistanaca i Avganistanaca, kada je jedan  migrant ubijen, a šestoro je bilo povređeno. Ovaj slučaj je brzo rešen, jer je za ubistvo osumnjičen  državljanina Avganistana A.N. (26).

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere