NAJNOVIJE VESTI O TRAGEDIJI U FUTOGU: Poznato stanje muškarca osumnjičenog za ubistvo supruge

Lj.P./Z.G.

23. 07. 2022. u 13:08

FUTOŽANIN M.M. (53) osumnjičen za ubistvo supruge, koji je posle toga pokušao sebi da oduzme život, prerezavši vrat, nalazi se u Urgentnom centru Univerzitetskog kliničkog centra Vojvodine, i njegovo stanje je stabilno, rečeno je "Novostima" u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ О ТРАГЕДИЈИ У ФУТОГУ: Познато стање мушкарца осумњиченог за убиство супруге

Foto: Milena Anđela/Profimedia/Ilustracija

-  U UC, 23. Jula u 00.20 sati, primljen je pacijent M.M. (1969) sa povredama u predelu vrata - navode u PR službi UKCV. - Posle sprovedene dijagnostike i operativnog zbrinjavanja, pacijent je stabilnog stanja, smešten na odeljenje poluintenzivne nege UC radi nastavka lečenja.

Ovaj pedesetrogodišnjak se sumnjiči da je noćas oko ponoći u dvorištu porodične kuće u Ulici cara Lazara u Futogu, najverovatnije nožem, ubio svoju suprugu I.R. (50) . Posle pokušaja da sebi prereže vrat, M.M. je s teškim povredama prevezen u Urgentni centar KCV.

Policija je obavila uviđaj, a nadležni tužilac je to krivično delo okvalifikovao kao ubistvo i naložio zadržavanje osumnjičenog kad bude pušten iz bolnice.

Navodno se iz kuće uoči zločina čula vika i psovke M.M., ali da niko nije ni slutio da će se desiti tragedija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OGLASILO SE TUŽILAŠTVO U ZAJEČARU O SMRTI BRATA OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO DANKE ILIĆ: Još nije stigao zapisnik o obdukciji tela