ZORANOV SESTRIĆ JURIO OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO: Prijatelji otkrili nove detalje tragedije u Stepojevcu (FOTO/VIDEO)

S. J. M.

11. 07. 2022. u 11:54

ZORAN J. (63) ubijen je juče u Stepojevcu nakon što ga je, nakon kraće rasprave, Miloš N. (22) pesnicama udario u glavu.

ЗОРАНОВ СЕСТРИЋ ЈУРИО ОСУМЊИЧЕНОГ ЗА УБИСТВО: Пријатељи открили нове детаље трагедије у Степојевцу (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: M. Anđela

Zoran J. je krenuo sa prijateljem do kafane Tamnava na piće juče oko 18 časova, kažu prijatelji ubijenog.

Prijatelj je nekoliko sekundi pre Zorana prešao ulicu i seo u kafanu, ali Zorana nije bilo.

Zoran je, dok je prelazio ulicu na pešačkom prelazu, rukom pokazivao vozaču da prelazi ulicu i da se nalazi na pešačkom. Vozač ga je, navodno, zbog toga opsovao, a on mu je uzvratio psovku.

Ubijeni muškarac prelazio je ulicu na pešačkom prelazu, a semafor, kako tvrde meštani, nije radio, jer se isključuje petkom po podne do ponedeljka ujutru.

Vozač je posle kraće rasprave parkirao svoj auto u ulicu pored, dok je za to vreme Zoran prešao ulicu i stao ispred kafane.

Miloš je došao do njega i nokautirao ga, posle čega je čovek pao na trotoar. Usled pada zadobio je rupu na glavu, najverovatnije od sitnih kamenčića i ćoška šahta, koji je bio u blizini.

Ljudi su odmah istrčali iz kafane, počeli su da ga polivaju, okrenuli su ga na stranu. Nažalost, pomoći mu nije bilo. Kako kažu Zoranovi prijatelji, nesrećni čovek bio je živ 5-6 minuta, a potom je preminuo.

Miloš N., kada ga je udario, seo je u auto i odvezao se. Zoranov sestrić Nikola bio je prisutan na licu mesta i odmah je krenuo za Milošem kolima. U jednom trenutku stigao ga je i upitao "Što bežiš?", hteo je i da mu otme ključeve auta.

Međutim, vozač je pobegao, a Nikola je nastavio da ga pratio do kuće. Miloš je ubrzo pobegao i od kuće.

Nikola je sve vreme bio na vezi sa policijom. Majka osumnjičenog za ubistvo nekoliko puta je zvala sina da se vrati, što je on na kraju i učinio.

Kako smo saznali, Zoran je bio domaćin, držao je krave, ovce, svinje, obrađivao je zemlju, imao je pečenjaru. Njegov sin je na moru i vraća se danas kući.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna