DRAMATIČNO HAPŠENJE NA TRGU: Čovek vitlao noževima, prolaznici u šoku, policija trči i savladava ga (FOTO)

Novosti online

04. 07. 2022. u 13:07

FILMSKO hapšenje zabeleženo je proteklog vikenda na Trgu republike. Brzom intervencijom savladan je B. M. (51), kada je naočigled brojnih prolaznika noževima jurio i pretio A. K. (45) da će da ga ubije.

ДРАМАТИЧНО ХАПШЕЊЕ НА ТРГУ: Човек витлао ножевима, пролазници у шоку, полиција трчи и савладава га (ФОТО)

Foto: Shutterstock/Ilustracija

- Vika je krenula kod spomenika knezu Mihailu. Činilo se kao da je stariji muškarac bez ikakvog povoda i razloga počeo da viče na mlađeg. Pretio mu je da će ga ubiti. Niko nije posebno obraćao pažnju na to dok u jednom trenutku iz džepova nije izvadio dva kuhinjska noža - priseća se očevidac drame u centru Beograda.

On dodaje da je, pošto je izvadio noževe, B. M. krenuo da maše njima u pravcu A. K, ali ga u prvom napadu nije povredio.

Foto: Printskrin/ moj.beograd_rezerva

- Ko zna šta bi bilo jer je taj čovek kao lud vikao i vitlao noževima. U tom trenutku bilo je dosta prolaznika. Niko nije smeo da mu priđe! Srećom, ubrzo je stigla policija. To napadača nije sprečilo da viče da hoće da ga ubije i da ga policija pusti - prepričava očevidac slučaj.

- Njih dvojica su ga vrlo brzo savladali i izvukli mu noževe iz ruku, a kasnije je stigla još jedna patrola. Niko od svih nas nije smeo da mu priđe, a oni su krenuli na njega - kaže sagovornik.

Prema nezvaničnim saznanjima, B. M. je nakon toga priveden u Policijsku stanicu Stari grad, i protiv njega je podneta prekršajna prijava.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!