TUŽILAŠTVO: Prikupiti informacije u vezi sa Slobodanom Milenkovićem, navodi Hrkalovićeve zahtevaju odgovarajuću proveru

S. J. M.

22. 06. 2022. u 10:45

VIŠE javno tužilaštvo u Beogradu je u ponedeljak, 20. juna, po službenoj dužnosti naložilo Sektoru unutrašnje kontrole (SUK) MUP-a da prikupi informacije i obaveštenja u vezi sa postupanjem načelnika Odeljenja za borbu protiv droga UKP Beograd Slobodana Milenkovića.

ТУЖИЛАШТВО: Прикупити информације у вези са Слободаном Миленковићем, наводи Хркаловићеве захтевају одговарајућу проверу

Foto D. Milovanović

Postupanje tužilaštva i SUK-a neophodno je radi provere navoda bivše državne sekretarke MUP-a Dijane Hrkalović datih medijima.

U svojoj ispovesti, Dijana Hrkalović govorila je i o aferi "Jovanjica", kao i da je Andrej Vučić nepravedno optužen.

- Tu aferu su montirali "montažeri" Nebojša Stefanović i Slobodan Milenković, mali Senta. Mislim da je to bilo u dogovoru sa stranim službama. Upletoše Andreja Vučića ni krivog ni dužnog. Kada je hapšen Predrag Koluvija na auto-putu, šta je tamo radila beogradska policija, van teritorije za koju je nadležna? Zašto nisu otvorili operativnu obradu? Koluviji su istog momenta uzeli telefone. Ako su mu uzeli telefone, kako je onda on obavljao te pozive, ka Andreju i ne znam kome? Nije mogao da obavlja te pozive jer su telefoni bili kod operativaca koji su ih čačkali - rekla je Hrkalovićeva.

Hrkalovićeva je izjavila i da Mali Senta "radi drogu".

– Čujem da sad on radi drogu. Ovde čisti, ovde radi. Jedva čekam, kad se to otkrije, šta će tad opozicija da priča o njemu i da li će im i tada biti heroj – rekla je ona.

BONUS VIDEO: Pucnjava na pumpi u Kruševcu, jedna osoba ranjena

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)