ĐUKANOVIĆ ODGOVORIO STEFANOVIĆU: Na ključnu stvar, o prisluškivanju predsednika, nisi reč rekao

Novosti onlajn

21. 06. 2022. u 20:54

VLADIMIR Đukanović u emisiji Usijanje na Kurir TV govorio je o današnjem obraćanju Nebojše Stefanovića i informacijama koje je on izneo.

ЂУКАНОВИЋ ОДГОВОРИО СТЕФАНОВИЋУ: На кључну ствар, о прислушкивању председника, ниси реч рекао

Foto: Printskrin/TV KURIR

Podsetimo, nakon što je bivša državna sekretarka u MUP Dijana Hrkalović iznela teške optužbe na račun nekadašnjeg ministra policije Nebojše Stefanovića, stigao je njegov kontra odgovor.

- Sram me bilo što zastupam klijenta na sudu. Znate, za razliku od njega ja živim na 22. spratu na Banjici. 43 godine u istom stanu, stanu svojih roditelja. Za razliku od njega koji je u villu otišao i za 8 godina svog ministrovanja enormno bogatstvo stekao. Pa hajde da otvorimo njegove biznis interese i da vidimo kako je došao do tolikog bogatsva. Sram ga bilo. Ajde da krenemo od toga kako je održao sve ovo. Što nisi bio hrabar mangupe pa da izađeš pred novinare, održiš konferenciju za novinare, pa da te novinari pitaju neke stvari. Nego si napravio video snimak koji aplouduješ na svoj jutjub kanal, ministar. Pritom iz Ministarstva odbrane šalješ snimke medijima, pošto je jedna tviterašica, novinarka na N1 napisala na svom Tviter nalogu da im je došao iz Ministarstva odbrane snimak. Znači zloupotrebljavaš Ministarstvo odbrane za tako nešto. Kako te nije stid? A u čitavom tom obraćanju ključnu stvar ne kažeš - prisluškivanje predsednika države. Ključna stvar zašto si ti označen, a to je činjenica jer imamo potvrdu od MUP-a da se to u tvoje vreme događalo. Ti ni jednom rečju ne pokušavaš da razobličiš laži nego se fokusiraš na mene. Zašto na mene? Jer na nekim predmetima u koje sam igrom slučaja ušao, shvatio sam na koji način je vođena jeziva kampanja protiv Aleksandra Vučića i Andreja Vučića - rekao je Đukanović.

- Neka me tuži. Molim ga da me tuži. to bi najviše na svetu voleo. Što se tiče biznis interesa, ajde da menjamo imovinu gospodine Stefanoviću. Sve što imam ja i što sam stekao kao advokat, a za razliku od tebe sam završio i fakultet. Stekao diplomu, završio pravosudni ispit i krvavo studirao. Krvavo zarađujem i svoj novac. Nisam od ministrovanja stekao vilu, niti džipove i toliko bogatstvo. Sa ministarskom pravom ne možeš tako luksuzno da živiš - rekao je Đukanović.

- Ja kao advokat imam pravo da sklopim ugovor sa bilo kojom firmom o zastupanju. nažalost ta firma je propala, između ostalog i zbog njega. Ja nemam poslove sa državnim preduzećima, nemam ni sa javnim. Plaćam uredno poreze svake godina kao i svaki kolega advokat i slobodno može da mi pregleda ko hoće poslovanje. Ajde da vidimo njegovo bogatstvo i da vidimo šta je stekao u poslednjih nekoliko godina i gde živi. Sram ga bilo - rekao je Đukanović na Stefanovićeve tvrdnje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna