ODNELI 10 MILIONA DINARA I ŠEST HILJADA EVRA: Pljačka banke u Zubinom Potoku, maskirani napadači pobegli

D. Z.

12. 04. 2022. u 08:37

TRI maskirane osobe ukrale su 10 miliona dinara i šest hiljada evra iz filijale Komercijalne banke u Zubinom Potoku, izjavio je danas portparol policije na severu Kosova i Metohije Branislav Radović.

ОДНЕЛИ 10 МИЛИОНА ДИНАРА И ШЕСТ ХИЉАДА ЕВРА: Пљачка банке у Зубином Потоку, маскирани нападачи побегли

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Istraga o pljački filijale Komercijalne Banke u Zubinom potoku koju su u ponedeljak oko 13,30 opljačkale tri naoružane i maskirane osobe i dalje traje a prema prvim informacijama iz banke je odneto 10 miliona dinara i 6000 evra.

-Tačan iznos novca koji je ukraden biće ustanovljen detaljnom istragom dok se za sada veruje da je ukradeno deset miliona  dinara i 6000 evra, jer su tako saopštili zaposleni u banci -ističe za Novosti Radović i dodaje da se i dalje traga za počiniocima , odnosno maskiranim lopovima koji su pri nailasku policijske patrole uperili automatsko oružje na policajce.

Potom su svojim autom najverovatnije kosovskih registarskih oznaka pobegli u pravcu magistralnog puta prema Kosovskoj Mitrovici.

BONUS VIDEO: JEZIVI ZLOČIN U ČAČKU: Mladić ubio oca, majku i dedu, prvi snimak sa mesta tragedije

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja