ODNELI 10 MILIONA DINARA I ŠEST HILJADA EVRA: Pljačka banke u Zubinom Potoku, maskirani napadači pobegli

D. Z.

12. 04. 2022. u 08:37

TRI maskirane osobe ukrale su 10 miliona dinara i šest hiljada evra iz filijale Komercijalne banke u Zubinom Potoku, izjavio je danas portparol policije na severu Kosova i Metohije Branislav Radović.

ОДНЕЛИ 10 МИЛИОНА ДИНАРА И ШЕСТ ХИЉАДА ЕВРА: Пљачка банке у Зубином Потоку, маскирани нападачи побегли

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Istraga o pljački filijale Komercijalne Banke u Zubinom potoku koju su u ponedeljak oko 13,30 opljačkale tri naoružane i maskirane osobe i dalje traje a prema prvim informacijama iz banke je odneto 10 miliona dinara i 6000 evra.

-Tačan iznos novca koji je ukraden biće ustanovljen detaljnom istragom dok se za sada veruje da je ukradeno deset miliona  dinara i 6000 evra, jer su tako saopštili zaposleni u banci -ističe za Novosti Radović i dodaje da se i dalje traga za počiniocima , odnosno maskiranim lopovima koji su pri nailasku policijske patrole uperili automatsko oružje na policajce.

Potom su svojim autom najverovatnije kosovskih registarskih oznaka pobegli u pravcu magistralnog puta prema Kosovskoj Mitrovici.

BONUS VIDEO: JEZIVI ZLOČIN U ČAČKU: Mladić ubio oca, majku i dedu, prvi snimak sa mesta tragedije

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

STRAVIČNO Piton dugačak 3 metra zgrabio dečaka (5), ugrizao ga i odvukao u bazen: Vrebao je u žbunju, video sam veliku crnu senku (VIDEO)