DVA MIGRANTA NAPALA DEVOJKU NA AUTOBUSKOJ STANICI: Mlada Subotičanka doživela užas usred bela dana

J. L.

01. 03. 2022. u 10:25 >> 12:23

U SUBOTICI, kod glavne Autobuske stanice, u ponedeljak po podne, prema do sada još uvek nezvaničnim podacima, dva migranata napala su i povredila mlađu žensku osobu.

ДВА МИГРАНТА НАПАЛА ДЕВОЈКУ НА АУТОБУСКОЈ СТАНИЦИ: Млада Суботичанка доживела ужас усред бела дана

Foto: J. L.

Kako nezvanično saznajemo, oni su uhapšeni.

- Naša sugrađanka stara 18 godina vraćala se sa prakse. Dva Tunišanina su je presrela na ulici i vrlo neprimereno dodirivala, pokušali da je uvuku u sporednu ulicu - kažu u Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici.

- Ona je uspela da se otrgne, ali je jedan imao nož i naneo joj lake telesne povrede.

Povodom ovog napada oglasio se i gradonačelnik Subotice Stevan Bakić.

- Izražavam zabrinutost povodom jučerašnjeg napada na našu mladu sugrađanku, kod Autobuske stanice. Brzom akcijom subotičke Policijske uprave napadači su zaustavljeni i želim da izrazim zahvalnost policijskim službenicima koji revnosno obavljaju svoj posao. Zaista je jako važno da se kritične tačke u gradu posebno obezbede i dodatno nadziru od strane MUP-a – kaže Bakić.

On podseća da je „policija preduzela u prethodnom periodu više uspešnih akcija kontrole nelegalnih migranata u Subotici i velike grupe su, u nekoliko navrata, vraćane nazad u migrantske centre na jugu zemlje".

Podsetimo, prošle godine, u blizini Autobuske stanice, migranti su napali apotekarku, vezali je i ostavili zaključanu, pošto su ukrali lekove i novac.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (8)