KRVAVA SVAĐA: Brat i sestra osumnjičeni da su tukli zeta do smrti - pili u kafani, a onda je došlo do krvoprolića

D. N.

21. 10. 2021. u 11:00

SUDIJA za prethodni postupak Višeg suda u Požarevcu, odredio je pritvor do 30 dana Danijeli P. (29) iz okoline Velikog Gradišta i njenom maloletnom bratu D. P. (17), zbog sumnje da su u Kasedolu pretukli Živoslava I. (45), koji je preminuo dan i po kasnije.

КРВАВА СВАЂА: Брат и сестра осумњичени да су тукли зета до смрти - пили у кафани, а онда је дошло до крвопролића

Danijela P. Foto Privatna arhiva

NJima se na teret stavlja krivično delo teška telesna povreda sa smrtnom posledicom.

- Sestra i brat se sumnjiče da su u noći između 17. i 18. oktobra, u Kasidolu, na terenu za mali fudbal, nakon kraće svađe, zadali više udaraca po glavi Živoslava usled kojih je on pao na beton i ubrzo preminuo - saopšteno je iz Policijske uprave Požarevac.

Prema nezvaničnim informacijama, sestra i brat su sa sada pokojnim Živoslavom najpre pili u kafani, a zatim se i posvađali, jer su odranije sa njim imali nerešene razmirice, dok je on bio zet u njihovoj familiji. U jednom trenutku, kako se sumnja, oboje su ga napali i počeli pesnicama da ga udaraju po glavi, sve dok ih gosti kafane nisu razdvojili.

Živoslav je zatim otišao kući, legao da spava i preminuo. Sestra i brat su uskoro uhapšeni i tokom saslušanja kod višeg tužioca priznali su delo za koje se terete. Za to krivično delo zakonom je predviđena kazna od dve do 12 godina zatvora.

ŽRTVA Živoslav I. Foto Privatna arhiva

Tačan uzrok smrti biće utvrđen obdukcijom. Ukoliko se ustanovi da je preminuo od zadobijenih udaraca pesnicama, onda će ostati kvalifikacija dela, a ako se ispostavi da je razlog nešto drugo, delo može biti prekvalifikovano u blaže.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)