NARUČILI DA IM DONESU VOĆE U SPA, NAŠLI IH MRTVE: Detalji tragedije u Albaniji, stradala ruska porodica! (FOTO+VIDEO)

Novosti online

18. 10. 2021. u 23:50

ČETVOROČLANA porodica, koja je pronađena u petak mrtva u spa centru luksuznog hotela u Albaniji, je svega sat vremena pre tragedije stigla u hotel.

НАРУЧИЛИ ДА ИМ ДОНЕСУ ВОЋЕ У СПА, НАШЛИ ИХ МРТВЕ: Детаљи трагедије у Албанији, страдала руска породица! (ФОТО+ВИДЕО)

Foto. East2west News

Sergej Burenkov (60) iz Moskve je sa suprugom Natalijom (58), ćerkom Katjom (31) i njenim dečkom Nikitom Belousovim (37) došao na odmor u Albaniju, a plan je bio da u hotelu ostanu sedam dana.

Kobnog dana porodica je, nedugo nakon prijavljivanja u hotel, poželela da se opusti u sauni, ali ih je osoblje ubrzo našlo mrtve. Veruje se da su preminuli od posledica gušenja.

Porodica je pre ulaska u saunu naručila da im donesu voće i piće u spa, ali kada je konobar došao da im javi da im je sve servirano već su svi bili mrtvi.

Policija u Albaniji istražuje sve okolnosti njihove smrti.

Foto. East2west News

- Nekoliko puta sam viknuo kako bi ih obavestio da im je hrana dostavljena, ali niko nije reagovao. Onda sam ušao u saunu i video da su mrtvi - rekao je radnik hotela za albanske medije.

Kako je naveo, jedna od žrtava je ležala na ležaljci, dvoje je bilo u sauni, a četvrta žrtva je sedela kraj bazena.

 

- Svi su bili ugušeni - rekao je radnik.

Iz policije su saopštili da su tela pronađena u 22.20 časova, i da su u pitanju ruski državljani.Mediji prenose da je čitavo osoblje hotela, koje se nalazi na 50 kilometara od Tirane, ispitano.

Foto. East2west News

Ispituje se i da li su preminuli konzumirali alkohol.

Albenijan dejli njuz je preneo da je grupa istražitelja koja vodi slučaj odlučila je da je reč o ubistvu, iako još nije završila istragu.

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)