NAPAD NA SRBE: Porodici Jovanović u Gračanici ukradeni auto, pasoši, novac

Tanjug

17. 10. 2021. u 00:30

U PRIZEMLjE kuće porodice Jovanović u Gračanici nepoznati počinioci ušli su prošle noći kroz prozor, dok su supružnici i dvoje dece spavali u sobama na spratu, i ukrali novac, dragocene stvari, telefone i ključ od automobila koji su odvezli u nepoznatom pravcu.

НАПАД НА СРБЕ: Породици Јовановић у Грачаници украдени ауто, пасоши, новац

Aleksa Stanković

Aleksandar Jovanović u izjavi za Kosovo onlajn kaže da su izjutra primetili otvoren prozor i vrata terase i izvučene fioke u sobi.

- Šteta po nas je ogromna. Ovo su odradili profesionalci. Prozor koji su otvorili je neoštećen. Ukrali su torbice, moju i od supruge, pasoše, bankovne kartice i kompletnu ušteđevinu koju smo imali. U mojoj torbici je bio ključ od auta BMW X5 sa kojim su pobegli u nepoznatom pravcu, kazao je Jovanović.

Kosovska policija i ekipa forenzike su obavili uviđaj i prema rečima Jovanovića, nisu pronašli dovoljno tragova kako bi istragu pokrenuli u pravom pravcu.

Kosovo onlajn navodi da je tokom prethodne noći pokušana još jedna krađa u Gračanici i da je na meti lopova bio automobil BMW.

U Kosovskoj policiji u Gračanici potvrdili su da je porodica Jovanović opljačkana dok za pokušaj još jedne pljačke, kako je rečeno za Kosovo onlajn, nisu dobili prijavu..

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SOCIJALNA PRAVDA: Izazovi i rešenja za prevazilaženje siromaštva i socijalne isključenosti