UBICA ĐOKIĆA IMAO POMAGAČE? Novi detalji zločina kakav Srbija ne pamti

Novosti online

03. 10. 2021. u 09:51

POSLE petodnevne potrage i šestodnevnog nestanka pripadnici MUP Srbije juče su u ataru sela Moravac pronašli tri tela nestale porodice Đokić iz Aleksinca.

УБИЦА ЂОКИЋА ИМАО ПОМАГАЧЕ? Нови детаљи злочина какав Србија не памти

Foto: J. Ćosin/Privatna arhiva

Nedvosmisleno je utvrđeno da su Goran (57), njegova supruga Gordana (56) i ćerka Lidija (25) ubijeni, a potom su im tela zapaljena i prekrivena šibljem.

Policija i od jutros češlja teren na području Aleksinca u potrazi za dokazima koji bi mogli da otkriju ko je i kako ubio tročlanu porodicu Đokić.

Kako kaže izvor iz istrage, policija sa pravom sumnja da ovaj stravičan zločin nije delo jednog čoveka, već, vrlo moguće, organizovane grupe.

Sumnja se da je ubica imao jednog, a vrlo moguće, i više pomagača.

Evidentno je da je stravičan zločin počinio neko ko dobro poznaje teren, s obzirom na gde su pronađena tela i vozilo.

Foto MUP

 

Podsetimo, porodica Đokić je kobne noći bila kod Goranove majke na večeri, a desetak minuta iza ponoći krenuli su ka svom domu u Aleksincu. Do tamo, međutum, nisu nikada stigli. Trag im se izgubio u blizini gvozdenog mosta na izlazu iz sela Moravac. Prema nezvaničnim navodima iz istrage troje Đokića su poznavali svog ubicu. Oni su ga, kako se sumnja, kobne noći i povezli.

Prema nezvaničnim saznanjima, tela su izgorela do neprepoznatljivosti, a navodno su žrtve identifikovane na osnovu nakita.

Prvi rezultati istrage pokazuju da su Đokići ubijeni iz koristoljublja. Goran je držao menjačnicu u Aleksincu i znalo se da porodica ima novca.

Zapratite Nportal na Fejsbuk stranici

BONUS VIDEO - SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA PUTU NIŠ-DOLjEVAC: Dvoje poginulih u sudaru

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)