KOBAN KRAJ ČESTIH SVAĐA OCA I SINA: U porodici koja je doživela tragediju nisu želeli da govore za medije

I. Mitić

03. 09. 2021. u 22:53

LESKOVČANIN A.B.(32) osumnjičen je da je ubio svog oca Đ.B.(68) nakon svađe u dvorištu njihove porodične kuće, potvrđeno nam je u leskovačkoj Policijskoj upravi.

КОБАН КРАЈ ЧЕСТИХ СВАЂА ОЦА И СИНА: У породици која је доживела трагедију нису желели да говоре за медије

Foto: Photo/Ronald Zak/Depositphotos/Ilustracija

Kako nam je rečeno, osumnjičenog je policija pronašla ubrzo nakon napada na oca, u blizini mesta zločina, i njemu je određeno zadržavanje, dok je Više javno tužilaštvo u Leskovcu naložilo obdukciju beživotnog tela nesrećnog čoveka.

Ova porodična tragedija dogodila se u petak, nešto pre 17 časova, u Vučjanskoj ulici, u naselju Slavka Zlatanovića na periferiji Leskovca, a prethodila joj je bučna rasprava. Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni za ubistvo je tokom svađe potegao sekiru i njenom oštricom udario oca u potiljačni deo glave, a onda je napustio mesto zločina. U to vreme iz dvorišta je odjeknuo vrisak i plač.

Nesrećni čovek se, kako pričaju komšije, sručio na zemlju, a oko njega se razlila lokva krvi. Navodno je kratko davao znake života, ali lekari nisu mogli da mu pomognu, pa su konstatovali smrt na licu mesta. Policija je obavila uviđaj, a nakon tragedije na mestu ubistva zatekli smo nekoliko osoba koje su ljubazno odbile da daju bilo kakve izjave za medije.

Foto I. Mitić

- Tačno je da se to dogodilo ovde, ali molim vas bez bilo kakvih izjava – rekao je jedan od trojice muškaraca i jedna starija žena, koja se držala za glavu, ispred nezavršene dvospratne kuće na krajnjoj periferiji grada.

Od komšija smo saznali da ova svađa sa tragičnim epilogom nije prva koja se dogodila između oca i sina. Kako saznajemo i iz nezvaničnih izvora bliskih istrazi otac je i ranije više puta prijavljivao policiji slučajeve porodičnog nasilja.

- Oni imaju dva sina, ali su sa tim koji je ubio oca stalno imali probleme. Svađe traju od kada su se doselili ovde pre nekoliko godina. Često su se čule rasprave, a pričalo se da je sin i fizički napadao oca, pa je zbog toga dolazila i policija, jer je on prijavljivao te događaje – rekao nam je jedan od komšija.

Šta je uzrok nesuglasica i rasprava između oca i sina za sada se ne zna, a istraga će utvrditi i motive zbog kojih se osumnjičeni za ubistvo odlučio da sekirom nasrne na oca i nanese mu povrede usled kojih je nesrećni čovek preminuo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)