PRIZNAO DA JE TUKAO GAGU: Pesnicama ga udarao po glavi, a ovo je prva izjava Dragana Bjelogrlića nakon što je pušten iz Tužilaštva

Novosti online

24. 08. 2021. u 14:15

POSLE saslušanja u Tužilaštvu u Nišu, a nakon što je brutalno pretukao reditelja Predraga Gagu Antonijevića, glumac i režiser Dragan Bjelogrlić pušten je da se brani sa slobode.

ПРИЗНАО ДА ЈЕ ТУКАО ГАГУ: Песницама га ударао по глави, а ово је прва изјава Драгана Бјелогрлића након што је пуштен из Тужилаштва

Foto: D.A.

- Krenuo sam u ve-ce. Tek na njegovo dobacivanje sam reagovao - rekao je Bjelogrlić okupljenim novinarima ispred Tužilaštva u pokušaju da se opravda za to što je tukao Antonijevića.

Zamenik OJT-a Vladimir Stanojević, ranije je izjavio da je Bjelogrlić u Tužilaštvu zadržan više od tri sata i da je u potpunosti priznao izvršenje krivičnog dela, a da je postupajući tužilac odlučio da glumca pusti da se brani sa slobode.

- Danas je u prostorijama Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu u svojstvu osumnjičenog saslušan Dragan Bjelogrlić na okolnosti izvršenja nasilničkog ponašanja. Osumnjičeni je u svojoj odbrani u potpunosti priznao izvršenje krivičnog dela i izrazio žaljenje zbog toga. Imajući u vidu ovakvu odbaranu osumnjičenog, postupajući tužilac je odlučio da mu ukine meru zadržavanja, s tim što će krivični postupak protiv osumnjičenog biti nastavljen uz pribavljanje novih dokaza i u cilju procesuiranja osumnjičenog za navedeno krivično delo - rekao je portparol Višeg javnog tužilaštvu u Nišu Vladimir Stanojević.

Podsetimo, "Novosti" su juče objavile snimak na kome se vidi kako Bjelogrlić prilazi Antonijeviću koji sedi i udara ga više puta pesnicama u glavu. Kako je izgledao taj mučki prizor pogledajte na priloženom video-snimku:

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba