TAKSISTA HTEO DA SILUJE DEVOJČICU! Užas u Velikom Gradištu

Novosti online

07. 08. 2021. u 09:42

POLICIJA u Velikom Gradištu uhapsila je "divljeg" taksistu A. R. (69) iz tog grada zbog sumnje da je u svom vozilu pokušao da siluje devojčicu (14), koja ga je zaustavila kako bi je sa seoskog vašara odvezao kući!

ТАКСИСТА ХТЕО ДА СИЛУЈЕ ДЕВОЈЧИЦУ! Ужас у Великом Градишту

FOTO: Depositphotos

On je maloletnicu počeo da ljubi, dodiruje po intimnim mestima i da je nagovara da skine odeću da bi imali seksualni odnos.

Kako mediji prenose, dok ju je razvratni taksista napadao, devojčica je sve vreme ćutala jer je bila preplašena.

- Nakon što ju je osumnjičeni dovezao nadomak njene kuće, on joj je rekao da nikom ne kaže šta se dogodilo jer je to njihova mala tajna. Dete je istrčalo iz kola i uletelo u kuću. Kada su roditelji videli ćerku, odmah su znali da se nešto dogodilo, a ona im je ispričala da ju je napao taksista, kog oni inače i poznaju - rekao je izvor blizak istrazi, prenose mediji.

Šokirani roditelji su odmah pozvali policiju, a patrola je ubrzo pronašla i uhapsila A. R.

- Dok su policajci stavljali lisice na ruke taksisti, on je ponavljao da nije napravio nijedan saobraćajni prekršaj zbog kog bi ga uhapsili. Međutim, kada mu je rečeno zbog čega ga privode, A. R. je zaćutao. Pedofilu je nakon saslušanja određen pritvor do 30 dana, a tužilaštvo ga tereti za nedozvoljene polne radnje, za šta je zaprećena kazna i do pet godina zatvora - rekao je on. 

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OLIMPIJSKI ŠAMPION ŠOKIRAO SVET: Video sankcije Rusima, pa uradio ovo