SEKIROM GA UDARALI U GLAVU: Brutalni obračun muškaraca u Krčagovu, napadač uhapšen

N. JANKOVIĆ

27. 07. 2021. u 20:23

POSLE brutalne tuče u užičkom naselju Krčagovo, koja se dogodila u ponedeljak u večernjim časovima, jedan od učesnika D. M. (35) je sa teškim telesnim povredama hitno prebačen u Kragujevac, njegov brat M. M. (33) je saslušan, dok su se dvojica muškaraca iz suparničkog "tabora" dali u bekstvo, ali je B. Č. (20) ubrzo pronađen i uz krivičnu prijavu biće priveden u nadležno tužilaštvo, dok se za S. T. u ovom trenutku još traga.

СЕКИРОМ ГА УДАРАЛИ У ГЛАВУ: Брутални обрачун мушкараца у Крчагову, нападач ухапшен

Foto: N.Skenderija

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Užicu, brzom i efikasnom akcijom, uhapsili su B. Č. iz Užica, zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda u pokušaju - saopštila je užička policija.

Teško povređeni D. M. je u tuči zadobio udarce drškom sekire u glavu i telo, a očevici su bili u šoku od prizora koji su se videli u Krčagovu.

- D. M. i M. M. su u ponedeljak kasno uveče došli u Krčagovo, na Kapetanovinu. Oni su, koliko znamo, sa Bele zemlje. Išli su ulicom, čuli smo kada su bacili jednu jaku petardu. Vikali su "gde je Boki", misleći na B. Č. Zatim su B. Č. i S. T. izašli na ulicu sa sekirama. Posle psovki i gađanja raznim predmetima, komešanja i guranja, S. T. je zamahnuo sekirom udarivši D. M. drškom posred čela. Bilo je užasno - kažu, za "Novosti", stanovnici Kapetanovine. - Jedan komšija se umešao, isprečio se između zaraćenih, sprečivši još gori ishod. Nakon toga, D. M. je ostao da leži u lokvi krvi, a S. T. i B. Č. su pobegli.

Ubrzo su u naselje stigli policija i vozilo Hitne pomoći. D. M. je sa teškim povredama glave prebačen najpre u užičku bolnicu, a zatim u Kragujevac, njegov brat je najpre zbrinut u Hitnoj pomoći, a zatim je saslušan. Prema nezvaničnim informacijama iz kragujevačke bolnice, stanje D. M. posle ukazane pomoći je stabilno.

Kako saznajemo, M. M. je, dok ga je policija smeštala u "maricu" uzvikivao: "Ako mi brat umre, osvetiću se".

POZNATI POLICIJI ODRANIJE

MEŠTANI naselja Krčagovo, B. Č. i S. T., odranije su poznati policiji. S. T., inače, ima nanogvicu, u trenutku incidenta nalazio se u kućnom pritvoru zbog ranije izvršenih krivičnih dela. B. Č. se na teret stavlja krivično delo teška telesna povreda u pokušaju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)