STEŽE SE OBRUČ OKO UBICE: Nastavljena istraga o dvostrukoj likvidaciji u Vranjskoj Banji jula prošle godine, motiv je - novac

J. S.

27. 07. 2021. u 08:00

GODINU dana nakon dvostrukog ubistva supružnika Slavoljuba Mladenovića (47) i Brankice Anđelković (41) u naselju Ćosiki u Vranjskoj Banji, policija privodi kraju istragu, a sve do sada otkriveno vodi ka jednom čoveku - saznaju "Novosti" od izvora bliskih istrazi.

СТЕЖЕ СЕ ОБРУЧ ОКО УБИЦЕ: Настављена истрага о двострукој ликвидацији у Врањској Бањи јула прошле године, мотив је - новац

Supružnici ubijeni ispred porodičnog doma

NJih dvoje su na svirep način ubijeni ispred porodičnog doma u julu prošle godine, tela nesrećnih ljudi je u jutarnjim satima pronašao Brankičin otac, koji se zabrinuo jer njegova ćerka tog jutra nije došla na posao.

- Reč je o opsežnoj istrazi, koja od prvih saznanja vodi ka jednom čoveku. Ipak, pribavljanje dokaza je u toku i verovatno će osumnjičeni biti priveden pravdi - kaže naš izvor, koji nije želeo da iznosi podatke o osumnjičenom kako ne bi ugrozio istragu.

Ipak, istražitelji više nemaju dilemu da je zločin počinila jedna osoba, a i motivi su jasniji.

- U pitanju je novac, tačnije neka dugovanja. Po svemu sudeći, Brankica je bila kolateralna šteta, dok je Slavoljub bio meta ubice - kaže naš izvor.

Meštani Vranjske Banje od početka smatraju da Brankica nije bila meta, a mnogi od njih otvoreno govore o tome kako se Slavoljub bavio zelenaštvom, a navodno mu nije bilo strano ni korišćenje narkotika. Tokom istrage utvrđeno je da je ubica u Slavoljuba ispalio iz lovačke puške osam metaka, dok je njegovoj supruzi Brankici pucano u leđa.

"Novostima" je u više navrata potvrđeno u Višem javnom tužilaštvu da se intenzivno radi na ovom slučaju i da su preduzete brojne istražne radnje u cilju prikupljanja dokaza.

KAMERE

KAKO saznajemo, pregledani su snimci sa sigurnosnih kamere u delu kod zatvorenog bazena, jer tu vodi put ka mestu ubistva. Razgovarano je i sa mnogima koji žive u ovom kraju i maksimalno pregledan teren na inače vrlo nepristupačnoj lokaciji oko vikendice u kojoj je živeo bračni par. Urađeno je i nekoliko pretresa i veštačenja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)