BRUTALNE METODE KLANA BELIVUK-MILJKOVIĆ: Žrtvama su prvo skidali skalp da se ne zaglavi mašina za mlevenje mesa

Novosti online

22. 07. 2021. u 14:39

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić otkrio je danas nove jezive detalje o zločinima klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića u kući strave u Ritopeku.

БРУТАЛНЕ МЕТОДЕ КЛАНА БЕЛИВУК-МИЉКОВИЋ: Жртвама су прво скидали скалп да се не заглави машина за млевење меса

Marko Miljković i Veljko Belivuk

On je prethodno rekao da je jedan od retkih koji se ne plaši njihovog klana.

- Poludeo sam od ponosa, što vidim da sam jedan od retkih koji vas se ne plaši i kojeg ne možete da uplašite ni snajperima, ni pretnjama, ni milionima kilograma droge, ni time što morate ljudima da skinete skalp da bi im skinuli kosu jer kosa smeta u mašini za mlevenje mesa. Pa nema problema, vi kažete da sam to ja radio - rekao je predsednik Vučić.

Predsednik je otkrio i brutalne metode mučenja klana Belivuk - Miljković.

- Znate, morali su da skidaju kožu sa glave ljudi jer onaj ko ima dlake, ta kosa smeta u mašini za mlevenje mesa pa može da se zaglavi. Pa imate posebne načine na koje seku glave, a na koje seku druge delove tela. E ja to u Srbiji da dozvolim neću. Ovo je trajalo šest, sedam meseci - rekao je Vučić i dodao da je, čim je čuo za njihove brutalnosti otišao u BIA i rekao da imaju odrešene ruke samo da uhapse tu bandu.

- Čim sam čuo šta se dešava otišao sam u BIA i rekao da imaju odrešene ruke samo da pohapse tu bandu. Zato su sve priče protiv mene i krenule, zašto što su mislili da mogu da me slome iznutra i uz podršku određenih stranih službi i razume se njihovih političkih podrepaša. Da bežim od kriminalaca, ubica i njihovih laži - NEĆU!

Predsednik je danas poručio da država i pravosudni organi imaju dovoljno dokaznih predmeta da grupa Veljka Belivuka nikada ne ugleda svetlost dana, jer je to spas za Srbiju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)