ŽRTVA OPISALA NAPADAČA IZ NIŠA: Zaleti se ka ljudima pa ih bode nožem, ceo grad u strahu

J. Ć.

27. 06. 2021. u 11:35

SVE tri žrtve napadača iz Niša koji je nasumično ubadao ljude u leđa oštrim predmetom su mlađi ljudi, saznajemo.

ЖРТВА ОПИСАЛА НАПАДАЧА ИЗ НИША: Залети се ка људима па их боде ножем, цео град у страху

Foto: D.N.

S.M. je devetnaestogodišnjak, A.K. ima 24 a V.Đ. 30 godina.  Kako saznajemo, prvi napad se dogodio 23. juna u ulici Ljube Didića, nedaleko od niškog parka Čair kada su napadnuti S.M. i A.K. Dan kasnije u ulici Branka Krsmanovića, oštrim predmetom uboden je Đ.V. 

Jedna od žrtava je na društvenim mrežama detaljno opisala napadača.

- Da naglasim, imao je kratku kosu, sa strane ošišan na jedinicu a gore je malo duža kosa, široka ramena, ima malo mršavije ruke, noge su mu bile mršave, malo hoda čudno. Visina mu je između 175 i 180, godine negde između 1998. i 2002. Facu ne mogu ovako da mu opišem jer je u tom trenutku kada se moj drug izdrao na njega od bola, on se okrenuo i rekao :

- Šta je bilo, šta je bilo? Kad se okrenuo, pošto je pričao, faca mu je bila malko izdužena, tako da facu ne mogu da opišem. Pazite se, proveravajte leđa i gledajte okolo, pošto zna da priđe baš blizu. Iako nema nikog iza vas, pogledajte ko hoda brzo ili ko trči, pošto sam ga pre uboda, primetio kako trči i da prelazi ulicu kako bi došao ka nama. Ali nismo ništa očekivali, mislili smo da je neki prolaznik. Pazite se, gledajte sve živo – naveo je jedan od napadnutih mladića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

IZBODEN MUŠKARAC U KRUŠEVCU: Lekari mu se bore za život