ĆERKA ČOVEKA KOGA JE ZAPALIO KOMŠIJA KOD ŠAPCA: Napao je mog tatu zbog kukuruza - šanse da preživi su nikakve!

Novosti online

20. 06. 2021. u 17:34

TANJA M., ćerka R. M. koga je komšija Z. D. (58) polio benzinom i zapalio u selu Dublje kod Šapca, kaže da je sukob izbio oko kukuruza koji je njen otac čuvao.

ЋЕРКА ЧОВЕКА КОГА ЈЕ ЗАПАЛИО КОМШИЈА КОД ШАПЦА: Напао је мог тату због кукуруза - шансе да преживи су никакве!

Foto: D. N.

Da podsetimo, Z. D. je sinoć oko 21 sat pozvao komšiju da izađe ispred kuće, polio ga benzinom i zapalio, a posle toga pobegao. Teško povređenom R.M. u pomoć su pritekli majka i komšije, a on se trenutno nalazi na klinici za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju.

- Šanse mog oca da preživi su nikakve, on je u jako teškom stanju. Komšija koga znamo ceo život i sa kojim smo sarađivali, pozivali ga da nam pomogne i uvek plaćali, zapalio je mog oca zbog svađe koja datira od prošle jeseni - kaže ćerka povređenog.

- Naime, moj otac je preuzeo na sebe da čuva kukuruz koji je u vlasništvu supruge Z.D., sa kojom on inače nije u kontaktu. Komšija je tada pokušao da uzme taj kukuruz, ali otac nije dozvolio. Vređao nas je sve, pretio nam, pa ga je tata isterao iz dvorišta - objašnjava Tanja M.

Kako kaže, nema govora da je motiv ovog stravičnog zločina ljubavna veza.

- Moj otac živi sa mojom majkom, ima dva unučeta, dvoje dece. Komšija je poznat kao problematičan i sklon alkoholu, svima je pravio probleme - dodala je ćerka.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)