SILOVAO SINA? Žena videla krv, pa prijavila supruga - podignuta optužnica protiv Milana iz Novog Sada

S. K.

10. 06. 2021. u 22:00

VIŠE javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici, podiglo je optužnicu protiv Milana E. (40) iz Novog Sada, zbog krivičnog dela obljuba sa detetom, potvrđeno je "Novostima" u Višem sudu, gde se optužnica nalazi na proveri.

СИЛОВАО СИНА? Жена видела крв, па пријавила супруга - подигнута оптужница против Милана из Новог Сада

Foto: Depositphoto

Milan je uhapšen polovinom januara u naselju Banstol kod Čortanovaca, kada ga je supruga prijavila policiji zbog sumnje da seksualno zlostavlja njihovu decu, trogodišnjeg sina i dvogodišnju ćerku.

Ovaj slučaj "isplivao" je u javnost, kada je supruga osumnjičenog spremala decu na spavanje. Tada je prilikom kupanja dečaka primetila krv iz anusa.

- Ona je prvo supruga pitala da li zna šta se desilo. Tvrdio je da ne zna, pravdajući se da se trogodišnjak možda povredio tokom igre. Posumnjala je u njegovu priču, zbog čega je odmah alarmirala policiju - kaže naš izvor iz istrage.

Po nalogu tužilaštva, deca su sutradan bila upućena na medicinski pregled gde je, prema nezvaničnim saznanjima, ustanovljeno da dečak ima povrede na analnom otvoru i anusu, dok kod devojčice nisu pronađene nikakve promene.

NASILjE U PORODICI

PREMA informacijama iz istrage, Milan E. je odranije poznat policiji, zbog nasilja u porodici. Oni koji ga poznaju kažu da ni naslutili ne bi da bi on mogao da povredi svoje dete. Od trenutka kada su Milanu stavljene lisice na ruke, on se nalazi u pritvorskoj jedinici Kazneno-popravnog zavoda u Sremskoj Mitrovici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)