HOROR U KRUŠEVCU: Mladić polio čoveka benzinom, pa ga zapalio

Tanjug

07. 06. 2021. u 14:16

ZBOG sumnje da je počinio krivično delo teško ubistvo u pokušaju, pripadnici Policijske uprave u Kruševcu u ponedeljak ujutro uhapsili su Miloša M. (23) iz okoline ovog grada.

ХОРОР У КРУШЕВЦУ: Младић полио човека бензином, па га запалио

Foto: N. Skenderija

On sumnjiči da je u nedelju, oko 17 sati, u porodičnoj kući u selu Trmčare, podno planine Jastrebac, polio benzinom i zapalio Gorana M. (50), nevenčanog supruga svoje bake, a potom pobegao u nepoznatom pravcu.

Prema priči meštana ovog mirnog sela koje ne pamti porodičnu dramu ove vrste, Miloš se u nedelju po podne najpre verbalno sukobio, pa potom i fizički napao svoju baku Biljanu B. (62), a zatim i njenog nevenčanog supruga koji je pokušao da joj pomogne i da je zaštiti.

Ovom prilikom Goran M. je zadobio teške opekotine opasne po život i on je hitno prevežen u Opštu bolnicu u Kruševcu gde je i zbrinut na Odeljenju hirurgije, dok je Biljana B. zadobila lakše povrede.

Slučaj je prijavila upravo baka Biljana, a nakon intenzivnog rada na lociranju osumnjičenog, pripadnici kruševačke policije su ga u ponedeljak ujutro pronašli, a ubrzo potom i uhapsili. Posle hapšenja njemu je najpre određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu na saslušanje. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade