"NOVOSTI" SAZNAJU: "Pala" presuda protiv napadača na Borka Stefanovića

S. BABOVIĆ

15. 04. 2021. u 11:21

APELACIONI sud u Kragujevcu ukinuo je presudu Višeg suda u Kruševcu u kojoj su tri lica nepravnosnažno osuđena na višegodišnje zatvorske kazne zbog incidenta ispred MZ Rasadnik novembra 2018. godine.

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Пала пресуда против нападача на Борка Стефановића

Foto:S.Babović

Tom prilikom su, da podsetimo, napadnuti Borko Stefanović, koji je tada bio lider Levice Srbije, aktivista Boban Jovanović iz Kruševca, kao i Dejan Palibrk, pripadnik Policijske uprave Kruševac.

Suđenje pred kruševačkim sudom završeno je septembra, 2020.godine i to prvostepenom odlukom po kojoj je Miloš Šaponjić-Šapa(40) osuđen na jedinstvenu kaznu od četiri godine zatvora zbog nasilničkog ponašanja na sportskoj priredbi ili javnom skupu, kao i napada na službeno lice, dok su po tri godine i šest meseci dobili Marko Živković-Buvac(31) i Danijel Gmijović-Cafta(31).

Kako stoji u odluci Apelacionog suda u Kragujevcu u koju su “Novosti” imale uvid, usvojena je žalba branilaca okrivljenih predmet vraćen prvostepenom sudu na ponovno suđenje. Kako saznajemo,novo suđenje pred Višim sudom u Kruševcu zakazano je za 13.maj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024