DUŠKO ŠARIĆ PRVI PUT U SUDNICI: Ovako se branio brat vođe kriminalne grupe na sudu

Z.U.

01. 02. 2024. u 13:14

U SPECIJALNOM sudu u Beogradu Duško Šarić, rođeni brat Darka Šarića, i Milan Vučinić izjasnili su se da nisu krivi i da nikada nisu imali "Skaj" aplikaciju na svojim mobilnim telefonima.

ДУШКО ШАРИЋ ПРВИ ПУТ У СУДНИЦИ: Овако се бранио брат вође криминалне групе на суду

Darko Šarić, Duško Šarić i Dejan Lazarević, Foto Tanjug/P. Milošević/M. Anđela

Prema optužnici, oni su deo organizovane kriminalne grupe, koja je pripremala ubistvo svedoka saradnika Nebojše Joksovića i njegovu diskreditaciju. Mlađi Šarićev brat tokom iznošenja odbrane naveo je da optužene policajce poznaje površno i da ih je prvi put sreo kada je podneo zahtev za srpsko državljanstvo i kada se ta procedura otegla.

Kao svedok juče je saslušan Goran Nikolašević, biznismen iz Valjeva, kome je zapaljen automobil. Prema optužnici, ovo je urađeno po nalogu Šarića, a kako bi se za to delo optužio Joksović, koji je svedok-saradnik u postupcima koji se vode protiv Pljevljaka za trgovinu kokainom i pranje para.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!