SKINUO NANOGVICU I STAVIO JE NA PSA, A ON SE ŠETAO PO GRADU: Prebio sina bivšeg predsednika Jugoslavije, sutra u tužilaštvu

J.D.Lj.

14. 12. 2022. u 09:12

POLICAJCI iz PS Novi Beogad u konsultaciji sa zamenikom Trećeg OJT uhapsili su i odredili zadržavanje do 48 časova Dejanu Vuksanoviću (29) zbog sumnje da je izvršio krivično delo Ometanje pravde i krivično delo Uništenje i oštećenje tuđe stvari.

СКИНУО НАНОГВИЦУ И СТАВИО ЈЕ НА ПСА, А ОН СЕ ШЕТАО ПО ГРАДУ: Пребио сина бившег председника Југославије, сутра у тужилаштву

Foto Fejsbuk

Dejan Vuksanović je zbog prebijanja Darka Lilića, sina nekadašnjeg predsednika Jugoslavije Zorana Lilića, krajem oktobra osuđen na 12 meseci kućnog zatvora uz nanogvicu, na osnovu sklopljenog sporazuma o priznanju krivice sa Trećim osnovnim tužilaštvom u Beogradu.

Kako je saopštilo Treće osnovno javno tužilaštvo Vuksanović koji je uhapšen biće sutra priveden i saslušan. Njemu se sada na teret stavlja na teret i ometanje pravde kao i uništenje tuđih stvari. Njemu je od strane suda izrečena mera zabrane napuštanja stana uz primenu elektronskog nadzora koji je on, tvrdi tužilaštvo, prekršio. Nakon što bude saslušan sutra biće odlučivano o određivanju pritvora, kao i eventualnoj težoj meri za obezbeđenje prisustva okrivljenog i nesmetano vođenje krivičnog postupka. 

Vuksanović je, podsetimo, skinuo tzv. nanogvicu, okačio je na svog psa, koji je bio u stanu, a on se šetao po gradu.

Foto Z. Jovanović

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?