ODBIJEN ZAHTEV MARKA MILJKOVIĆA ZA IZUZEĆE SVIH TUŽILACA U DRŽAVI: Svedok saradnik sutra nastavlja izlaganje o zločinima klana

Novosti online

28. 11. 2022. u 13:12

ZAHTEV za izuzeće svih tužilaca u državi, koji su podneli branioci Marka Miljkovića, optuženog da je sa Veljkom Belivukom organizovao kriminalnu grupu kojoj se sudi za sedam ubistava, odbijen je i suđenje bi trebalo da bude nastavljeno sutra pred Specijalnim sudom u Beogradu, saznaje Kurir.

ОДБИЈЕН ЗАХТЕВ МАРКА МИЉКОВИЋА ЗА ИЗУЗЕЋЕ СВИХ ТУЖИЛАЦА У ДРЖАВИ: Сведок сарадник сутра наставља излагање о злочинима клана

Foto: "Novosti"

Podsetimo, suđenje je 10. novembra odloženo jer je pre nastavka svedočenja svedoka-okrivljenog Srđana Lalića, advokat Vladimir Petrović zatražio izuzeće zamenika specijalnog tužioca koji postupa u predmetu, tužioca za organizovani kriminal, zatim republičkog tužioca kao i višeg javnog tužioca u Beogradu.

Zbog ovog zahteva, suđenje je toga dana moralo da bude odloženo, kako bi se o njemu odlučilo.

Pre zahteva za izuzeće, Lalić je, podsetimo, dva dana detaljno govorio o ubistvima koja su obuhvaćena optužnicom, ali i onima koja se i dalje vode kao nerešena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Dvojezične državne škole sve traženije, a jedna se uskoro otvara i u Beogradu na vodi!