RAZLIČITE PRIČE OKO MOTIVA: Postupak za likvidaciju Dragana Ristića Čađe

S. J. M.

11. 04. 2022. u 20:34

DRŽIMO restoran u koji dolaze razni ljudi i od njih sam čuo različite priče o razlozima ubistva mog oca, ali nemam dokaze o tome, tako da ne bih te priče iznosio u sudnici.

РАЗЛИЧИТЕ ПРИЧЕ ОКО МОТИВА: Поступак за ликвидацију Драгана Ристића Чађе

Foto Fejsbuk

Ovo je u ponedeljak pred Višim sudom u Beogradu, na suđenju Vuku Ursulovu za ubistvo Dragana Ristića Čađe (na slici) u septembru 2020. godine, kazao Milutin Ristić sin ubijenog. On je kazao da je Ursulova upoznao 2006. ili 2007. godine na utakmici Partizana, čiji su obojica navijači:

- Viđao sam Vuka dok smo ranije bili obojica u pritvoru. Možda smo se videli 20, 30 puta, uglavnom na zdravo, zdravo. Poslednji put sam ga video 2012. ili 2013. i posle više nisam čuo za njega.

Milutin Ristić je inače bio osuđen na zatvorsku kaznu zbog podstrekivanja na ubistvo Vladimira Doskovića u sukobu dve navijačke grupe u Kaluđerici 2008. i izašao je iz zatvora 2017. godine. Zamenik tužioca ga je u ponedeljak pitala šta zna o Doskoviću, a on je zbunjeno odgovorio da je pokojni i da nema nikakva saznanja o njemu. U medijima se posle ubistva Čađe spekulisalo da je stradao, jer nije hteo da plaća reket za restorane koje je držao ili da je u pitanju osveta za smrt Doskovića.

Inače Vuk Ursulov sve vreme tvrdi da nije ubio Ristića i da je nevin u pritvoru i odvojen od porodice. On je imao mnogo primedaba kako je unošena njegova odbrana u zapisnik, pa je sada, pošto je suđenje krenulo iz početka zbog promene predsedavajuće sudije, odlučeno da se tonski snima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna