SVEDOCI „ZABORAVILI“ DETALJE: Nastavljeno suđenje za ubistvo Blaža Đurovića

J. D. Lj.

31. 03. 2022. u 11:34

U NASTAVKU suđenja za ubistvo optuženima za likvidaciju Blaža Đurovića u Beogradu, u martu 2018, saslušana su dva svedoka, oboje radnici MUP-a, koji su radili uviđaj posle mesta zločina.

СВЕДОЦИ „ЗАБОРАВИЛИ“ ДЕТАЉЕ: Настављено суђење за убиство Блажа Ђуровића

Foto: P. Mitić/MUP

Jelena P. rekla je pred sudom da je fotografisala mesto zločina, a sa čijih fotografija su bili viđeni zapaljen automobil i korišćeno oružje. Međutim, kada su joj pred sudom dostavljene sve fotografije, svedokinja nije mogla s preciznošću da se izjasni, a posebno na okolnost toga da na njima nema navodno pronađene puške iz koje je Đurović ubijen.

Saslušan je i svedok Miloš Đ. koji je pisao krivičnu prijavu za incident u Vojvode Skopljanca i u kojoj stoji da je u Tekeriškoj naknadno pronađeno zapaljeno vozilo, ali i on, kao i koleginica, nije mogao sa sigurnošću da potvrdi da je istog dana kad je pisao prijavu dobio i informaciju o automobilu. Navodno, o tome je saznao tek tri dana kasnije.

Oba svedoka su inače potpisnici dokumenta da su izlazili i obavili uviđaj posle Đurovićevog ubistva. 

Za ovaj zločin optuženi su Nemanja Ivanov i Darko Vesković Prika, koji od početka tvrde da nemaju veze s njim i da su nevini i da su im dokazi podmetnuti.

Suđenje se nastavlja 5, odnosno 11. maja saslušanjem svedoka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

LAŽ VEKA: Kako je govor jednog Amerikanca pre 20 godina promenio budućnost Bliskog istoka