LAŽNI VOJNI POLICAJAC OSTAJE U PRITVORU: Podignut optužni prelog protiv osumnjičenog za nedozvoljene polne radnje i lažno predstavljanje

Lj. P.

22. 03. 2022. u 08:45

OSNOVNO javno tužilaštvo u Novom Sadu podnelo je optužni predlog protiv D.S. (27) iz Kisača, zbog više krivičnih dela nedozvoljene polne radnje i dva krivična dela lažno predstavljanje.

ЛАЖНИ ВОЈНИ ПОЛИЦАЈАЦ ОСТАЈЕ У ПРИТВОРУ: Подигнут оптужни прелог против осумњиченог за недозвољене полне радње и лажно представљање

Lj.P.

Posle podizanja optužnog predloga, kako je za „Novosti“ izjavila Svjetlana Radovanović, portparol Osnovnog suda u Novom Sadu, osumnjičenom D.S. je produžen pritvor za 30 dana, zbog bojazni da bi boravkom na slobodi u kratkom vremenskom periodu mogao ponoviti krivična dela.

Ovaj dvadesetsedmogodišnjak, za koga saznajemo da je vojnik po ugovoru, se sumnjiči, kako je ranije saopštila policija, da se u uniformi Vojske Srbije, lažno predsstavio kao vojni policajac grupi maloletnika u Rumenki je tražio lična dokumenta, te da ih je pretresao, dodirujući pritom maloletnice na nedizvoljen i neprimeren način. Takođe se sumnja da je, zatim, ista krivična dela učinio i na štetu jedne maloletnice u Sremskoj Kamenici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a