"NOVOSTI" SAZNAJU: Miki Aleksiću ukinut kućni pritvor

S. J. M.

10. 03. 2022. u 15:42

MIROSLAVU Miki Aleksiću ukinut je kućni pritvor, saznaju "Novosti".

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Мики Алексићу укинут кућни притвор

Foto: M.Anđela

To znači da će se on ubuduće od optužbi za silovanje i nedozvoljene polne radnje braniti sa slobode. Aleksiću je sud, u redovnoj dvomesečnoj kontroli pritvora, ukinuo meru zabrane napuštanja stana i sada će mu biti skinuta nanogvica.

Podsetimo, Aleksić se sumnjiči za silovanje i nedozvoljene polne radnje nad sedam devojaka koje su bile polaznice njegovog dramskog studija "Stvar srca". On to sve negira, a sudski proces je trenutno u fazi iznošenja njegove odbrane.

BONUS VIDEO: MIKA ALEKSIĆ U VIŠEM SUDU: Danas treba da iznese odbranu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (4)

NOVINARKA IZ SIRIJE ZA NOVOSTI Amerika, Britanija i EU sprečavaju bilo kakvu pomoć: Muka mi je od Zapada i svega što rade (FOTO)