UHAPŠEN ŠIJANOV SIN U ZVORNIKU: Vukašinu stavljene lisice zbog pucnjave ispred kafane na Autokomandi

Novosti onlajn

10. 03. 2022. u 14:37

U ZVORNIKU u Republici Srpskoj uhapšeni su Vukašin Šijan i Marko V. zbog sumnje da su učestvovali u pucnjavi na Autokomandi u Beogradu, proteklog vikenda.

УХАПШЕН ШИЈАНОВ СИН У ЗВОРНИКУ: Вукашину стављене лисице због пуцњаве испред кафане на Аутокоманди

Foto: Fejsbuk

Oni su prebačeni u ekstradacioni pritvor, ali, kako saznajemo, oni nisu još izručeni Srbiji, jer navodno postoji problem oko identifikacije lica.

Nezvanično, oni su uhapšeni u Bosni i trenutno su u Sarajevu.

Sumnja se da su njih dvojica učestvovala u pucanjavi koja se desila na Autokomandi u subotu ujutru.

Podsećanja radi, mladić M. K. (20) ranjen je u pucnjavi koja se dogodila ispred jedne kafane u subotu ujutru, a svemu je, kako su očevici ispričali, prethodila svađa oko devojke.

- Svi su bili pijani i verovatno je i alkohol kumovao incidentu. Čuli smo da su ti momci u jednom trenutku počeli nešto da dobacuju devojci. Da li su bili nepristojni ili se njoj i njenom momku jednostavno nije dopalo to što im se obraćaju, uglavnom počela je prvo svađa, a potom i tuča - ispričali su očevici događaja.

Oni su objasnili da je jedan od momaka tada izvukao pištolj i pucao u M. K. koji je pogođen u nogu, a napadači su tada počeli da beže ka obližnjoj pumpi gde su seli u taksi i odvezli se sa mesta događaja.

Inače, Vukašin Šijan je sin vođe surčinskog klana Zorana Šijana kojeg je dobio u drugom braku sa komšinicom, koja je ujedno bila i prijateljica njegove tadašnje žene, pevačice Goce Božinovske. Zoran Šijan je imao debeo dosije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

FEDERER I NADAL NE VERUJU: Evo šta je Novak Đoković upravo uradio