OSTAO KOD KUĆE ZBOG STOMAČNIH PROBLEMA: Odloženo ponovljeno suđenje Aleksandru Reliću za ubistvo Miloša Stojanovića (27) na Adi Huji

S. J. M.

07. 03. 2022. u 20:37

ALEKSANDAR Relić, kojem je u ponedeljak u Višem sudu u Beogradu trebalo da počne ponovljeno suđenje zbog ubistva Miloša Stojanovića 1. januara 2019. na Adi Huji, otmice i lakšeg ranjavanja njegove verenice Marije Đurović i nedozvoljenog nošenja oružja, odloženo je jer se optuženi nije pojavio u sudnici.

OСТАО КОД КУЋЕ ЗБОГ СТОМАЧНИХ ПРОБЛЕМА: Одложено поновљено суђење Александру Релићу за убиство Милоша Стојановића (27) на Ади Хуји

Foto N. Skenderija

Njegov branilac Nemanja Govedarica kazao je da Relić ima stomačnih problema i sudiji je predao izveštaj lekara specijaliste koji ga je u subotu pregledao i savetovao mirovanje sedam dana.

Na sledećem ročištu trebalo bi da bude saslušana Marija Đurović, koja tokom prvog suđenja nije neposredno ispitana u sudnici, već je korišćen njen iskaz iz tužilaštva, a ona je bila neposredan svedok.

Odlaganje suđenja prilično je razočaralo roditelje pokojnog Miloša, Vericu i Simu Stojanovića, koji su zbog toga došli iz Norveške.

- Miloša nema i ne možemo da ga vratimo - kaže nam Verica Stojanović. - Bio je divno dete, zaposlio se, kupio stan i trebalo je da se oženi i neko ga onda iz čistog hira ubije u 27. godini. Ako je taj tako ubio moje dete, ubiće i neko drugo. On nije u zatvoru, već u tom kućnom pritvoru, koji će mu se na kraju uračunati u kaznu, a sedi kod kuće isto kao što smo svi mi sedeli za vreme korone. Očekivali smo mnogo strožu kaznu od osam godina i deset meseci zatvora, koja mu je izrečena nakon prvog suđenja i ako ima pravde biće stroža.

Stojanović je posle dočeka Nove godine bio sa devojkom u automobilu ispred restorana, kad mu je, kako se navodi u optužnici, prišao Relić i pitao: "Da li su kod tebe moji ključevi od stana". Stojanović nije znao o čemu ovaj priča i odgovorio mu da se skloni. Relić je tad otišao do svog vozila, uzeo pištolj i vratio se do Stojanovića, prislonio mu je pištolj u glavu i opalio. Stojanović je preminuo devet dana kasnije. Taj metak je prošao kroz njegovu glavu i lakše ranio Mariju Đurović u grudi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)