IZA REŠETAKA JOŠ 30 DANA: Beli Kihutu (67) iz Temerina optuženom za ubistvo supruge ponovo produžen pritvor

Lj. P.

26. 11. 2021. u 18:49

MEŠTANINU Temerina Beli Kihutu (67) osumnjičemnom za teško ubistvo supruge, ponovo je produžen pritvor koji može trajati do 21. decembra, a optužnica koja je podignuta protiv njega još nije potvrđena.

ИЗА РЕШЕТАКА ЈОШ 30 ДАНА: Бели Кихуту (67) из Темерина оптуженом за убиство супруге поново продужен притвор

Foto Z. Grumić

Nakon hapšenja pritvor mu je određen da boravkom na slobodi ne bi mogao da utiče na svedoke, ali i zbog uznemirenja javnosti.

Bela, koji je prema nezvaničnim saznanjima, prilikom saslušanja negirao izvršenje krivičnog dela, uhapšen je 2. februara pod sumnjom da je u porodičnoj kući u Proleterskoj ulici broj 12 u Temerinu, usmrtio dve godine mlađu suprugu Gizelu. Nesrećna žena je preminula usled zadobijenih udaraca po glavi i telu. Telo nasmrt pretučene Gizele, prema izjavama komšija, pronašla je jedna od njihove dve kćerke, koja je došla do roditeljske kuće zabrinuta jer joj se ni majka ni otac nisu javili na nekoliko telefonskih poziva.

Bela i Gizela su se, prema nezvaničnim saznanjima posvađali, da bi u jednom trenutku Bela nasrnuo na suprugu i počeo da je udara rukama i nogama, a zatim je, kako se pretpostavlja i zadavio. Prema rečima žitelja Proleterske ulice, Bela je u trenutku hapšenja bio u alkoholisanom stanju, a alkotestiranjem je utvrđeno da je imao 1,7 promila, a kada su su stavljane lisice na ruke, nije se opirao.

Jedan od komšija je posle porodične tragedije ispričao da nesrećna žena nikada nije htela, ili nije smela da prizna da je Bela tuče i da ga prijavi za nasilje, a za veliku modricu na glavi pre pet,šest godina, govorila je da joj je od pada sa bicikla. Poznanici kažu da su se supružnici često svađali, i misle da je glavni razlog za bračne razmirice bio alkohol i da su, navodno, oboje voleli da popiju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)