ZBOG BRUTALNOG PREBIJANJA MLADIĆA: Zakazano pripremno ročište Ivanu Kontiću

Lj. P.

01. 10. 2021. u 14:17

IVANU Kontiću (31), optuženom za pokušaj ubistva Beograđanina Miljana Mandića (29), u Višem sudu u Novom Sadu za 1. novembar je zakazano pripremno ročište.

ЗБОГ БРУТАЛНОГ ПРЕБИЈАЊА МЛАДИЋА: Заказано припремно рочиште Ивану Контићу

Foto: MUP/Printscreen

Njemu je, kako je za „Novosti“ kazala Jelena Ostojin, portparol Višeg suda u Novom Sadu, produžen pritvor i on može trajati do 1. decembra. Optužnica podignuta protiv Kontića je pravosnažno potvrđena.

Protiv Kontića se u novosadskom Višem tužilaštvu vodila istraga zbog sumnje da je 24. avgusta 2020. godine u Jevrejskoj ulici u Novom Sadu pretukao Mandića. Incident na ulici su zabeležile kamere sa video-nadzora, a snimak se kasnije pojavio na društvenim mrežama.

Optužnica je, pored Kontića, podignuta protiv još dvojice. O. L., osumnjičen da je učestvovao u tuči u kojoj je pretučen Miljan Mandić, pušten je iz pritvora oktobra prošle godine i poslat kući na izdržavanje kućnog zatvora sa nanogicom, na koju je osuđen zbog drugog krivičnog dela. L. V., koji se sumnjiči da je pomogao O. L. posle počinjenog krivičnog dela, takođe je tada pušten da se u daljem postupku brani sa slobode.

Zapratite Nportal na Fejsbuk stranici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati