NEKA ČABA BUDE PRIMER: Potresne reči supruge poginulog pecaroša - Pokažite bližnjima koliko ih volite, jer u trenu čovek može da izgubi sve!

Novosti online

14. 05. 2021. u 21:10

KLARISA Sokola (30), supruga poginulog pecaroša Čabe Sokole (31) iz Gornjeg Brega kod Sente, je u žalosti.

НЕКА ЧАБА БУДЕ ПРИМЕР: Потресне речи супруге погинулог пецароша - Покажите ближњима колико их волите, јер у трену човек може да изгуби све!

Foto Fejsbuk

Bolnim rečima ona se obratila prijateljima na Fejsbuku potresnom porukom, uz zahvalnost na njihovoj pažnji i podršci u teškom periodu za porodicu.

- Dragi svi, koji ste saučešćem pokušali da ublažite našu bol, značilo nam je, jer smo videli ljudsku dobrotu. Hvala svima od srca. Nažalost, život je veoma krhak. Neka Čaba bude primer svima nama, koliko brzo možemo da izgubimo bližnje. Zato treba svakog dana da im pokažemo koliko ih volimo. Ožalošćena porodica - napisala je Klarisa.

NJen muž Čaba Sokola izgubio je život u nedelju oko 19 časova kada je u trenutku nepažnje zamahnuo pecaroškim štapom i tom prilikom zakačio električne kablove kod crpne stanice. Nesreća se desila na kanalu u Gornjem Bregu gde je porodica rado odlazila.

Kretali smo kući i tada je Čaba izvadio pecaljku, a kada je zamahnuo, dodirnuo je električne kablove.

Odjednom je samo puklo i on se srušio na zemlju. Pozvala hitnu pomoć, koja ga je dva puta uspešno vraćala u život, ali je treći put bio bezuspešan i nije mu bilo pomoći. Napon je bio mnogo visoki zjavila je plačnim glasom Klarisa posle neseće.

Čaba je trebalo sa suprugom da proslavi sedam godina srećnog braka, a stradao je dve nedelje pre 24. Maja, kada su zajedno planrali da obeleže godišnjicu. Radio je ugradnju PVC stolarije, a pored pecanja, strast su mu bili i papagaji.

Često je organizovao humatnitarne akcije u kojima je prikupla novac za lečenje bolesne dece. Sahranjen je u 11. maja na groblju u Gornjem Bregu.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)