DEČAK I DALJE U TEŠKOM STANJU: Vozaču osumnjičenom za prošlomesečnu saobraćajku u Bačkom Gradištu produžen pritvor

Lj. P.

29. 04. 2021. u 14:03

VOZAČU K.P. (64) iz Bačkog Jarka osumnjičenom da je 26. marta vozeći u alkoholisanom stanju u blizini Bačkog Gradišta povredio troje dece, produžen je pritvor za još 30 dana, potvrđeno je „Novostima“ u Osnovnom sudu u Bečeju.

ДЕЧАК И ДАЉЕ У ТЕШКОМ СТАЊУ: Возачу осумњиченом за  прошломесечну саобраћајку у Бачком Градишту продужен  притвор

Foto: D. Dozet

Ova mera, prema rečima sudije Gorana Čimburovića, vršioca funkcije predsednika suda u Bečeju, izrečena mu je da boravkom na slobodi ne bi mogao da utiče na svedoke.

Ovaj šesdesetčetvorogidišnjak se tereti za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, odnosno da je 26. marta uveče oko 19 časova na lokalnom putu u blizini Bačkog Gradišta vozilom udario troje dece koja su tom prilikom povređena, od kojih je jedno zadobilo teške.

Dečak teško povređen u toj saobraćajnoj nesreći i dalje se nalazi na lečenju u Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine u Novom Sadu. Druga dvojica dečaka, koji su u toj nesreći lakše povređeni, pušteni su na kućno lečenje.

- Dečak je smešten u jedinicu intenzivnoj nezi i dalje je u teškom opštem stanju – kazala je dr Andrea Đuretić, portparol Dečje bolnice.

Lokalni put na kojem se desila saobraćajna nesreća vodi prema vikend -naselju u parku prirode kod Bisernog ostrva, i nije osvetljen, a deca su se kretala u grupi, kada ih je vozač K.P. zakačio.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri