TEŽAK SUDAR KOD KRUŠEVCA: Zakucali se u banderu, čudom izbegnuta tragedija (FOTO)

S.Babović

13. 04. 2021. u 09:49

PRAVO je čudo kako nema teže povređenih u saobraćajnoj nezgodi u kojoj su učestvovala dva putnička vozila „reno“ i „mazda“ CX3 kruševačkih registarskih oznaka sinoć oko 22 sata na Bagdalskom vencu u Kruševcu.

ТЕЖАК СУДАР КОД КРУШЕВЦА: Закуцали се у бандеру, чудом избегнута трагедија (ФОТО)

Foro: S.B.

Kako saznajemo, mlađi vozač „renoa“, koji je u kolima u trenutku nezgode bio sa suvozačem, nameravao je da skrene u ulicu Jovana Cvijića kada je vozilo „mazda“ u kome su se nalazile dve devojke krenuo u preticanje. Pretpostavlja se, suviše brzo.

-Došlo je do kontakta dva vozila, usled čega je, kako se za sada veruje, „mazda“ izgubila kontrolu i zakucala se u stub ulične rasvete- navodi izvor „Novosti“.

Foro: S.B.

-Aktiviran je i vazdušni jastuk. Šteta na tim kolima je ogromna: stub je delom prepolovio prednji deo vozila, a uz to je i bandera potpuno izbačena iz ležišta.

„Reno“ je pretrpeo oštećenje sa leve bočne strane,ali prema prvim informacijama, niko od učesnika nije zadobio teže povrede. Nakon nesreće otišli su u Službu hitne medicinske pomoći. Na licu mesta izašli su pripadnici Saobraćajne policije PU Kruševac.

Foro: S.B.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)