JEZIVE SCENE NA MESTU POGIBIJE TINEJDŽERA: Pored puta ćebe i krhotine kola, stric otkrio kako se desila tragedija kod Mladenovca (FOTO)

S. B.

02. 04. 2021. u 11:42

U SAOBRAĆAJNOJ nesreći u selu Kovačevac, nedaleko od Mladenovca, poginuo je šesnaestogodišnji dečak O. C, na kog je naleteo automobil,

ЈЕЗИВЕ СЦЕНЕ НА МЕСТУ ПОГИБИЈЕ ТИНЕЈЏЕРА: Поред пута ћебе и крхотине кола, стриц открио како се десила трагедија код Младеновца (ФОТО)

Foto: V. Danilov

Nezgoda se dogodila u Donjodolskoj ulici, dok je dečak vozio rolere sa dve drugarice. Nesrećni tinejdžer je izleteo iz poprečne ulice kada je na njega naleteo automobil marke "mercedes".

Kako saznajemo, vozač je pokušao da izbegne dečaka kada je izleteo na rolerima, ali nije uspeo. Nakon udara on je kukao i hvatao se za glavu, kažu nam komšije. Oni su takođe demantovali informaciju da vozač nije imao dozvolu, i ističu da nije vozio brzo.

Na mestu nesreće novinari "Večernjih novosti" su zatekli strica dečaka i okupljene komšije, koji su apelovali da se u ulici postavi ležeći policajac.

- Došao je odozgo, i tu je izleteo i pukao ga ovde - rekao je utučeni Žarko Cmiljanović, stric dečaka, pokazujući na mesto gde se desila tragedija.

Pored puta su vidljive krhotine automobila i ćebe koje je ostalo da leži na travi.

Konšije su prve pritrčale u pomoć dečaku, i pokušali su da mu daju veštačko disanje. Hitna pomoć i policija su stigli brzo, a lekari su rekli da dečak nije imao šanse.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)