TRAŽEĆI OVCE UPALA U PROVALIJU! Starica spasena brzom akcijom vatrogasaca

B. PUZOVIĆ

20. 05. 2024. u 23:02

ŽENA, stara oko 90 godina, koju u selu Struganiku kod Mionice spasli vatrogasci spasioci iz Valjeva i Mionice, na dnu 50 metara duboke provalije našla se kada se okliznula, dok je tražila ovce koje su bile na paši. Komšinica koja je bila sa njom odmah je obavestila njenog sina u Struganiku, on je pozvao policiju i na lice mesta ubrzo su stigla četiri vatrogasca spasioca iz Valjeva i dva iz Mionice.

ТРАЖЕЋИ ОВЦЕ УПАЛА У ПРОВАЛИЈУ! Старица спасена брзом акцијом ватрогасаца

Foto MUP srbije

Akcija spasavanja trajala je oko dva sata, staricu u stanju šoka, malaksalu, koja nije imala snage ni da govori, preuzela je ekipa hitne pomoći, pa je prebačena u Urgentni centar Zdravstvenog centra Valjevo i saznajemo nije u životnoj opasnosti, a njeno stanje je stabilno.

- Zbog izrazito nepristupačnog terena, obraslog gustim rastinjem, morali smo vozila da ostavimo oko 600 metara daleko od mesta gde se nalazi provalija u kojoj je bila starica. Veoma brzo smo reagovali, znali smo da je svaki minut dragocen - kaže za “Novosti” komandant Vatrogasno spasilačkog bataljona Valjevo Aleksandar Rakić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA BEZ MILOSTI PREMA ALBANCIMA: Žestoka kazna zbog vređanja Srba, provokator Daku suspendovan zbog sramnog skandiranja