TRAGIČNO STRADAO NA ŠINAMA KOD NIŠA: Ovo je Stevan kog je usmrtio voz, mašinovođa nije mogao da učini ništa

Novosti online

16. 02. 2024. u 11:55

STEVAN S. (33) nastradao je u saobraćajnoj nesreći na pruzi Niš - Svrljig kada ga je udario voz.

ТРАГИЧНО СТРАДАО НА ШИНАМА КОД НИША: Ово је Стеван ког је усмртио воз, машиновођа није могао да учини ништа

Foto: Društvene mreže

Do tragedije je došlo juče oko 15.30 sati, ali je identifikacija stradalog potrajala, pa se u prvi mah nije znalo ni da li je u pitanju muška ili ženska osoba zbog stanja tela.

- Muškarac je bio na šinama kada je naišao voz. Mašinovođa nije mogao ništa da učini kako bi izbegao nesreću. Od siline udarca, čovek je preminuo na licu mesta - navode izvor upoznati sa ovim slučajem.

Policija je o nesreći obavestila Osnovno javno tužilaštvo a policija radi na utvrđivanju okolnosti pod kojima je došlo do nesreće.

Oglasila se Infrastrukture železnice Srbije

Povodom nesreće na otvorenoj pruzi između Niša i Knjaževca u kojoj je nastradala jedna osoba, Javno preduzeće "Infrastruktura železnice Srbije" ponovo apeluje na učesnike u saobraćaju da budu pažljivi i poštuju propise prilikom prelaska preko pruge, posebno tokom prazničnih dana kada je frekvencija vozila povećana.

- Danas u 15.20 sati, na delu pruge Matejevac Svrljig, između Niša i Knjaževca, putnički voz na otvorenoj pruzi naleteo je na jednu osobu, koja je tom prilikom poginula. Nastradala osoba u trenutku nesreće nalazila se na samom koloseku, na otvorenoj pruzi, gde je to zabranjeno i izuzetno opasno po život - ističe se u saopštenju JP "Infrastruktura železnice Srbije".

Napominje se da se nepažljivo, neodgovorno ili namerno kretanje duž koloseka po otvorenoj pruzi, ili prelazak preko koloseka gde je to zabranjeno, najčešće završava tragično i dovodi do ljudskih žrtava, kao što se i u ovom slučaju dogodilo.

(Blic)

BONUS VIDEO: U NOĆI NjENOG NESTANKA VIĐEN JE MUŠKARAC: Najbolja drugarica Ane Knežević za "Novosti"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Ovog leta pravac na Kipar - NIKAD JEFTINIJE!