IMA POVREĐENIH: Saobraćajna nesreća u Čačku, sudarila se dva automobila

Tanjug

31. 12. 2023. u 18:18

U širem centru Čačka danas po podne došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj su se sudarila dva putnička automobila, a povređena je jedna osoba.

ИМА ПОВРЕЂЕНИХ: Саобраћајна несрећа у Чачку, сударила се два аутомобила

Foto: V.I.

- Sve se dogodilo na uglu ulica Stefana Prvovenčanog i Kneza Miloša u Čačku. Sudar je bio silovit, a jedno vozilo je završilo van kolovoza. Golf je potpuno uništen - kaže jedan od očevidaca.

Jedna osoba je povređena i kolima Hitne pomoći prebačeno u Opštu bolnicu u Čačku.

- Pacijent je primljen sa povredom grudnog koša, u toku je dijagnostika. Trenutno je u stabilnom stanju i nije životno ugrožen - potvrđeno je iz ove zdravstvene ustanove.

Pretpostavlja se da je do udesa došlo kada vozač jednog putničkog automobila nije poštovao saobraćajne znake i krećući se sporednom ulicom nije ispoštovao prvenstvo prolaza drugog vozila.

BONUS VIDEO - KULjA DIM IZ KROVA: Snimci velikog požara na Senjaku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!