STUDENTKINJA PALA JER JOJ JE POZLILO: Oglasio Fakultet tehničkih nauka u Novom Sadu

Lj.P.

27. 10. 2023. u 13:21

DVADESETDVOGODIŠNjA M.P. koja je jutros teško povređena prilikom pada sa visine od četiri metra na Fakultetu tehničkih nauka, nalazi se Klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju gde se sprovode mere intenzivnog lečenja.

СТУДЕНТКИЊА ПАЛА ЈЕР ЈОЈ ЈЕ ПОЗЛИЛО: Огласио Факултет техничких наука у Новом Саду

FOTO: Lj.P.

Povodom nesreće, saopštenjem se oglasio Fakultet tehničkih nauka, u kom navode da se nesrećan događaj desio jutros oko 9 sati, kada je studentkinji M.P. pozlilo, nakon čega je pala na stepeništu fakulteta i zadobila povrede.

 Na lice mesta je ubrzo stigla ekipa Hitne pomoći i studentkinja je odvezena u Urgentni centar Vojvodine. O događaju je odmah obaveštena i policija koja je izvršila uviđaj.

- Svesni smo teškog trenutka za M. P. i njenu porodicu i izražavamo saosećajnost sa njima. - navodi se u saopštenju FTN. - O zdravstvenom stanju naše studentkinje javnost će biti obaveštena u narednim satima, kada Klinički centar Vojvodine izvrši neophodne preglede i analize i daju ocenu trenutnog zdravstvenog stanja povređene M. P.

Deo zgrade u kom se dogodila nesreća je zatvoren zbog uviđaja policije. U ostalim delovima Fakulteta aktivnosti se obavljaju prema predviđenom rasporedu. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)