OČEVIDAC ZATEKAO JEZIVU SCENU NA MESTU POGIBIJE DEVOJČICE: "Majka je vrištala, otimala se, želela je do svoje ćerkice" (FOTO)

B. Grujić

18. 10. 2023. u 14:09

OČEVICI stravične saobraćajne nesreće kod Zrenjanina, u kojoj je poginula trogodišnja devojčica, kažu da su zatekli jeziv prizor na mestu udesa.

ОЧЕВИДАЦ ЗАТЕКАО ЈЕЗИВУ СЦЕНУ НА МЕСТУ ПОГИБИЈЕ ДЕВОЈЧИЦЕ: Мајка је вриштала, отимала се, желела је до своје ћеркице (ФОТО)

Foto: B. G.

- Čuli smo bolan vrisak, iako je u našem automobilu glasno svirala muzika sa radija, zaustavili smo se i zatekli scenu koja mi je non-stop pred očima, deo smrskane glave nesrećne devojčice i samo jednu rukicu - kroz suze, uz bolan izraz, kaže mladić iz Melenaca.

- S. Ž., koju naravno poznajem, sve vreme dok nije stigla policija i služba Hitne pomoći, čvrsto sam držao u naručju, vriskala je i otimala se, želela do svoje ćerkice, bilo je stravično - dodaje mladi meštanin Melenaca.

Kako tvrde drugarice teško povređene I. P., ona je zajedno sa S. Ž. i njenom trogodišnjom ćerkicom bila u Zrenjaninu, u poseti bivšem suprugu S. Ž., zatim su kratko bile u šopingu i nešto pre 22 časa krenule nazad u Melence.

Tuga i neverica u Melencima

Meštani ovog banatskog sela sa nevericom su primili vest o još jednoj tragičnoj i sa smrtnom posledicom nesreći, na ukletom putu od Zrenjanina prema selu.

Dvocifren broj nesreća

- Put je ravan i sa samo dve-tri krivine, ali broj saobraćajki za poslednje dve godine, odavno je dvocifren i u većini su se one završavale sa smrtnim ishodom - kaže S. M. iz Melenaca, uz napomenu da je zrenjaninska policija u nekoliko navrata održala edukativna predavanja, uz niz preventivnih akcija, ali se nesreće, ipak, još uvek događaju.

Poginuo trogodišnji dečak kod Kanjiže

Trogodišnji dečak iz Oroma stradao je na pešačkom prelazu u tom selu kod Kanjiže, udario ga je automobil marke volvo, kada je u pratnji roditelja, bake i brata blizanca išao u vrtić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)