OVO JE MLADIĆ KOJI JE STRADAO U VRČINU: Bio za volanom "pežoa" sa devojčicom (15) i tinejdžerkom (17), kada je na njih naletela lokomotiva

Novosti Onlajn

25. 07. 2023. u 09:05

VUK G. (18) i A. B. (15) stradali su sinoć u Vrčinu, kada je voz naleteo na "pežo" u kojem su bili tinejdžeri, zajedno sa M. Đ. (17), koja je povređena.

ОВО ЈЕ МЛАДИЋ КОЈИ ЈЕ СТРАДАО У ВРЧИНУ: Био за воланом пежоа са девојчицом (15) и тинејџерком (17), када је на њих налетела локомотива

Foto: Printskrin/Fejsbuk

Sinoć oko 23.30 časova, na železničkom pružnom prelazu Vrčin, železnička lokomotiva bez vagona na relaciji Ostružnica - Lapovo udarila je u desnu bočnu stranu automobila "pežo 308".

Ekipa Hitne pomoći je na licu mesta konstatovala smrt vozača Vuka G. i putnice iz vozila A. B.

Druga putnica iz vozila M. Đ. prevezena je u UC. Konstatovane su lake povrede.

Vuk G. koji je stradao, inače je sin poznatog doktora, voleo je da vozi motor. Prema slikama na društvenim mrežama, vidi se da je išao često na skijanje, letovanje sa svojim roditeljima.

Oglasila se Infrastruktura železnice

Na putnom prelazu između Vrčina i Lipa, koji je obezbeđen saobraćajnim znakovima drumske signalizacije na putu, dogodila se nesreća kada je teretni voz naleteo na drumsko vozilo koje je prelazilo prugu.

U toj nesreći poginuli su mladić (18) i devojka (15), a lakše je povređena devojka (17), koji su se nalazili u drumskom vozilu. Drumsko vozilo kretalo se lokalnom saobraćajnicom iz pravca Vrčina prema Kasapovcu i u trenutku kada je prelazilo prugu, naišao je teretni voz, koji je udario u desnu stranu drumskog vozila.

Nakon što su policija i tužilaštvo izvršili uviđaj, uklonjeno je drumsko vozilo i popravljena železnička infrastruktura koja je u ovoj nesreći bila oštećena.

Infrastruktura železnice Srbije izražava saučešće porodicama nastradalih u ovoj nesreći.

Infrastruktura železnice Srbije i ovaj put ponovo apeluje na vozače drumskih vozila da posebno prilikom prelaska preko pruge na putnim prelazima poštuju saobraćajnu signalizaciju i budu pažljivi kako bi se izbegle nesreće i sačuvali ljudski životi.

BONUS VIDEO: SAOBRAĆAJNA NESREĆA U NIŠU - Poginula jedna osoba

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)