OVO SU MLADIĆI KOJI SU POGINULI KOD KRUŠEVCA: Jedan iza sebe ostavio trudnu suprugu (FOTO, VIDEO)

Novosti Onlajn

30. 06. 2023. u 16:41

U TEŠKOJ saobraćajnoj nesreći kod Kruševca jutros su poginuli M. M. (29), A. P. (62) i A. M. (28) čija je supruga u četvrtom mesecu trudnoće, a od njega se prijatelji opraštaju na društvenim mrežama.

ОВО СУ МЛАДИЋИ КОЈИ СУ ПОГИНУЛИ КОД КРУШЕВЦА: Један иза себе оставио трудну супругу (ФОТО, ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Instagram

Inače, do sudara je došlo između „audija“ i „ford fokusa“, a poginuli su M. M. (29), koji je bio za volanom „forda“, njegov suvozač A. M. (28) i A. P. (53), a za volanom „audija“ bio je mladić I. S. (29) koji je prošao sa lakšim povredama.

Foto: Printskrin/Instagram

Do nesreće je, prema nezvaničnim informacijama, došlo kada je vozač „audija“ udario u automobil marke „ford“. 

Od siline udarca ford se zapalio, pa su morali da intervenišu i vatrogasci.

Kako se vidi na snimku, koji je objavljen na Instagram stranici 192_rs, Bruski put je zatvoren za saobraćaj, a na licu mesta je veliki broj pripadnika policije, vatrogasci i ekipe Hitne pomoći.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Na lice mesta izašlo je više vatrogasnih i policijskih vozila, kao i Hitna pomoć.

Inače, vozač "audija" bio je negativan na alko i droga testu.

Čitavo kruševačko naselje Mudrakovac tuguje za dvojicom mladića, koje su poznavali samo po dobroti, a koji su poginuli u stravičnoj saobraćajki kod Kruševca.

- Cela naša ulica plače. Reči ovde ništa ne znače. Nema ga više - kaže jedna od komšinica.

M.M. (29) i A. M. (28) iz naselja Mudrakovac kod Kruševca su bili dugogodišnji prijatelji.

Te kobni noći vraćali su se iz grada zajedno sa A.P. (62). Nakon što su završili privatni posao. A radili su skoro sve poslove. Ništa nisu birali od poslova, jer im je očuvanje porodica bilo na prvom mestu.

- Sećam ga se još dok je bio tinejdžer. Popravljao mi je krovna kući. Sjajan mladić - kaže Snežana koja živi nedaleko od Milenkovića.

Porodica skrhana od bola

U porodičnoj kući M.M. niko nema snage da izgovori ni reč.

Sreli smo njegovu majku Draganu, koja nas je samo pogledala a od bola i tuge za sinom nije mogla ništa da kaže. Nestala je po okriljem ulaznih vrata.

- M.M. je radio u Unitehni. Bio je strašan radnik. Imao je nesreću da je bio dete kada mu je otac poginuo u Crnoj Gori na gradilištu. Majka je jako loše. Ne znam kako će podneti sve - pričaju komšije.

Foto: Printskrin/Društvene mreže

Inače, na Bruskom putu, na raskrsnici gde se skreće za naselje Mudrakovac u Kruševcu, kažu meštani da su se i ranije dešavali saobraćajne nesreće i da je i ranije bilo poginulih.

- Nikada ništa nisu uradili. Morali su da stave semafor. Pogotovu noću. Tada se skoro ništa i ne vidi - pričaju stanovnici ovog naselja.

Uhapšen vozač „audija“

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu uhapsili su I. S. (19) iz Aleksandrovca, osumnjičenog da je noćas, oko 23.20 časova, u mestu Mudrakovac, izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj su poginule tri osobe. Sumnja se da je on, upravljajući „audijem“ neprilagođenom brzinom, udario u automobil „ford fokus“ koji je skretao, a kojim je upravljao dvadesetdevetogodišnji muškarac iz Kruševca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Vozač „ford fokusa“, njegov dvadesetosmogodišnji suvozač i putnik u automobilu su od zadobijenih povreda preminuli, dok je vozač „audija“ zadobio lake telesne povrede. Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, I. S. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden višem javnom tužiocu.

BONUS VIDEO: SAOBRAĆAJNA NESREĆA U NIŠU - Poginula jedna osoba

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!