UHAPŠEN VOZAČ KOJI JE IZAZVAO UDES U KRUŠEVCU: Jurio, pa se "audijem" zakucao u "ford" - ubio tri osobe

Novosti onlajn

30. 06. 2023. u 10:25

KRUŠEVAČKA policija uhapsila je I. S. (20) iz Aleksandrovca, koji je noćas oko 23.20 sati, u mestu Mudrakovac, izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj su poginule tri osobe

УХАПШЕН ВОЗАЧ КОЈИ ЈЕ ИЗАЗВАО УДЕС У КРУШЕВЦУ: Јурио, па се аудијем закуцао у форд - убио три особе

Foto: Printscreen/RTS

Kako se saznaje, on je upravljajući "audijem" neprilagođenom brzinom, udario u automobil "ford fokus" koji je skretao, a kojim je upravljao M. A. (29) iz Kruševca.

Vozač "ford fokusa", njegov suvozač M. M (28) i P. A. (61) koji je sedeo na zadnjem sedištu su od zadobijenih povreda preminuli, dok je vozač "audija" zadobio lake telesne povrede. 

Koliko je bio stravičan sudar najbolje govori činjenica da je motor "forda" ispao i bukvalno odleteo dvadeset metara dalje. 

Na lice mesta pored policije i Hitne pomoći izašla je i vatrogasna ekipa koja je morala da iseče smrskani "ford" kako bi tela nastradalih bila izvučena.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, I. S. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden višem javnom tužiocu.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

BRUKA I SRAMOTA: Ovo je Novak Đoković doživeo u Rimu