PRONAĐENA MRTVA U BLIZINI AUTOBUSKOG STAJALIŠTA: Otkriven identitet žrtve na starom auto-putu između Grdelice i Predejana

I. M.

07. 11. 2022. u 13:19

PREMA nezvaničnim saznanjima, kraj starog auto-puta između Grdelice i Predejana pronađeno je telo J. D. iz leskovačkog sela Palojce. Slučaj je prijavljen leskovačkoj policiji koja radi na utvrđivanju okolnosti pod kojima je ova osoba izgubila život.

ПРОНАЂЕНА МРТВА У БЛИЗИНИ АУТОБУСКОГ СТАЈАЛИШТА: Откривен идентитет жртве на старом ауто-путу између Грделице и Предејана

foto: I.Mitić

Detalji istrage još uvek nisu saopšteni, a telo nesrećne žene poslato je na obdukciju koja će pokazati šta je uzrok njene smrti.

Prema nezvaničnim informacijama, slučaj su nadležnima prijavili prolaznici u nedelju, u kasnim popodnevnim satima, a policija je potom obavila uviđaj na licu mesta.

Nezvanično saznajemo i to da je telo pronađeno na odmorištu kraj nekadašnjeg auto-puta kroz Grdeličku klisuru, u ataru sela Palojce, kojim se nesrećna žena verovatno kretala pešice.

Dosadašnji rezultati istrage ukazuje na to da je nastradala tako što je udarena vozilom čiji je vozač potom pobegao sa lica mesta, a sve će biti mnogo jasnije kada se u rukama nadležnog tužilaštva nađe nalaz obducenata.

I meštani u ovom kraju pretpostavljaju da se J. D. kretala ka kući, sa autobuskog stajališta kraj auto-puta, i da je u tom momentu na nju naletelo neko vozilo.

Nesrećnu ženu opisuju kao brižnu majku dvoje dece koja su navodno na studijama u Beogradu. Ona se odavno razvela i vratila u Palojce - u porodičnu kuću svog oca.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024