PRVE SLIKE STRAVIČNE NESREĆE KOD MANASTIRA JOVANJE: Jedna osoba stradala, ostale izvlače iz vode (FOTO)

Novosti online

13. 10. 2022. u 12:23

Dramatična scena desila se jutros u blizini Manastira Jovanje u Ovčarsko-kablarskoj klisuri, kada je pukao viseći mostić dok su ga prelazili posetioci koji su krenuli ka manastiru.

ПРВЕ СЛИКЕ СТРАВИЧНЕ НЕСРЕЋЕ КОД МАНАСТИРА ЈОВАЊЕ: Једна особа страдала, остале извлаче из воде (ФОТО)

MUP RS

Kako saznaju "Novosti", reč je o grupi turista iz Republike Srpske, odnosno Zvornika, koji su prelazili most u blizini Manastira Jovanje. Most se pod težinom srušio, otkačila  se konstrukcija.

Nesrećni ljudi upali su u Zapadnu Moravu. U nabujalu reku upalo je oko 20 osoba, u toku je akcija spasavanja. Jedna osoba je nastradala, a strahuje se da ih ima više.

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)