PUŠKA OPALILA U IGRI ROĐENE BRAĆE: Detalji nesreće u Donjem Stupnju kod Aleksandrovca

S.BABOVIĆ

22. 08. 2022. u 21:14

DEČAKA A.P. (15) je rođeni, mlađi brat A.P. (11) slučajno pogodio pucajući iz vazdušne puške u igri, a pretpostavlja se da su gađali zamišljene “mete”.

ПУШКА ОПАЛИЛА У ИГРИ РОЂЕНЕ БРАЋЕ: Детаљи несреће у Доњем Ступњу код Александровца

Foto: Shutterstock

Kako saznaju “Novosti”,dijabola je praktično zakačila u predelu kod slepoočnice,starijeg brata,koji sva sreća, nije ranjen,a ni životno ugrožen.

Opasnosti prema prvoj dijagnostici u Opštoj bolnici Kruševac nema ni po oko,ali će se sutra dečak transportovati do Očne klinike KCS Srbija, kako bi se proverilo prisustvo dva mala strana tela u koštanom delu ispod oka, koja su se videla na skeneru.

 - Deca su se igrala vazdušnom puškom u svom dvorištu—priča nezvanično izvor “Novosti”.

U trenutku kada se odigrala nesreća, bili su sami.

Majka je bila u kući,a otac i deda su danas bili u Kuršumliji na radu.Kada je ispaljeno iz puške,majka je izletela u dvorište i potrčala ka deci.

Kako su ispričali roditelji kasnije, sve je izgledalo mnogo strašnije u početku, nego što će se ispostaviti na kraju.

Pogođen brat se prirodno,uplašio i u jednom trenutku,pomislio čak da je progutao deo dijabole.

-Prvo su pomislili da je nekako dijabola ušla u nos, pa završila u disajnim organima,a dete je verovalo da je to sve uspeo da ispljune-navodi sagovornik “Novosti”.

-Kod oka i na oku se pojavio otok i majka je odmah sa komšinicom odvela dete do Doma zdravlja u Aleksandrovcu,a odatle je sanitetom prebačeno za kruševačku bolnicu.

 Policija je sa sobom ponela vazdušnu pušku, radi daljih analiza.U međuvremenu,počela je dijagnostika dečaka u bolnici,da bi u toku večeri pristigle umirujuće vesti.

-Pregledali su ga neurolog,oftamolog,snimci skenerom su ukazali da je sve u redu i kako stanje nije hitno,odlučeno je da prenoći u bolnici,a da se sutra transportuje do Očne klinike kako bi se proverilo prisustvo ta dva mikro strana tela ispod oka, a koja su u koštanom delu i ne ugrožavaju vid-navodi sagovornik “Novosti”.

BONUS VIDEO:

Majka Milana koji je povređen u obračunu u Nišu: Rekli su mi da se ne plašim, ali me nisu utešili

                

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (3)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!