VEROUČITELJICA IZ NOVOG PAZARA POGINULA U KANJONU MORAČE: Samra Zornić sa suprugom i sinom sletela sa puta (FOTO)

Novosti onlajn

29. 11. 2021. u 15:20

DRŽAVLjANKA Srbije Samra Zornić (34) poginula je juče u jutarnjim satima u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mestu Subadanj na putu Kolašin—Podgorica, kada je automobil novopazarskih tablica, iz zasada nepoznatih razloga, sleteo sa puta u kanjon Morače.

ВЕРОУЧИТЕЉИЦА ИЗ НОВОГ ПАЗАРА ПОГИНУЛА У КАЊОНУ МОРАЧЕ: Самра Зорнић са супругом и сином слетела са пута (ФОТО)

Foto: Društvene mreže

U trenutku nesreće u vozilu su se nalazili suprug Rafet Zornić i četrnaestogodišnji sin Ahmed, koji je u teškom stanju prevezen do KBC Podgorica, piše Blic

Tridesetčetvorogodišnja Samra je završila medresu Gazi Isa beg i Fakultet za islamske studije (FIS), te je potom radila kao vaspitačica u obdaništu i veroučiteljica u osnovnoj školi, dok je njen suprug Rafet Zornić službenik Mešihata Islamske zajednice iz Srbije.

Izvor otkriva da je Samra Zornić poreklom iz Ribarića, opština Tutin, i da je završila Medresu Gazi Isa beg u Novom Pazaru - istureno odeljenje u Rožajima.

- Radila je kao vaspitačica u Predškolskoj ustanovi Islamske zajednice "Reuda", a potom je radila kao profesor - nastavnik Islamske veronauke u osnovnim školama u Novom Pazaru - navodi izvor. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

DIGITALNA TRANSFORMACIJA U OBLASTI LJUDSKIH RESURSA: Šta su svetski trendovi, a kako je u Srbiji?